Sigurno će se snaći

Obožavatelji Marvela šokirani odabirom glumca za ulogu Srebrenog letača! Fantastična četvorka ide u drugačijem smjeru

Fantastična četvorka i glumica Julia Garner
Fantastična četvorka i glumica Julia Garner Foto: marvelstudios/juliagarnerofficial/Instagram
Šokantna odluka Marvela, a mišljenja su podijeljena

Službeno je kako će Marvelova Fantastična četvorka dobiti dodatak glumačkoj postavi, a lik je sastavni dio priče. Otkriveno je tko će se naći u ulozi Srebrenog letača, obožavatelji su šokirani izborom.
Kako nam prenosi UNILad, Marvel je otkrio tko će stupiti u bitnu ulogu, a od četiri glumca ovaj je izbor najkontroverzniji.


Julia Garner odabrana je za tu ulogu, nakon njezinog odličnog nastupa u Ozarku, za koji je osvojila tri Emmyja za glavnu glumicu u četiri godine. Obožavatelji su bili podijeljeni, neki su uzbuđeni što je tako briljantna glumica dobila ulogu, dok su drugi bili iznenađeni što je studio izabrao ženu za ono što je tradicionalno bio muški lik.

\\folder\vezani_članak Nova Fantastična četvorka Mix Pedro Pascal pridružio se Marvel grupi junaka: Pogledajte ostatak glumačke postave filma „Fantastic Four“

Dok je Srebreni letač (Silver Surfer) izvorno Norrin Radd, muškarac, kako nam prenosi UNILad, Garner će glumiti verziju lika Sharra-Bala, ljubavnice Norrina Radda. Ulogu Norrina prethodno je igrao Doug Jones u filmu Fantastična četvorka: Uspon Srebrnog surfera iz 2005.


Dok su neki obožavatelji užasnuto reagirali na odabir glumaca – većina je više nego uzbuđena što će Garner preuzeti ulogu. Garner se pridružuje nevjerojatno talentiranoj postojećoj glumačkoj postavi za film, s Pedrom Pascalom, Vannesom Kirby, Josephom Quinnom i Ebon Moss-Bachrachom koji čine naslovnu postavu.

Iako je postojala očita negativna reakcija na ženski lik u tradicionalno muškoj ulozi, neki su doveli u pitanje odluku da se ne odabere originalna verzija lika. Iako to možda nije siguran potez, činjenica da Marvel još uvijek može pridobiti talentirane glumce poput Garner pokazuje potencijal njihove Fantastične četvorke.


Iako će doći do nekih promjena koje odstupaju od stripovskog standarda, nova Fantastična četvorka ima potencijala biti i najbolja dosad. Ipak, kako bi pravilno mogli osuditi njezin nastup i smisao uloge trebamo pričekati do srpnja 2025., kad film službeno dolazi u kina