Mix

Ona je IAMDDB, britanska senzacija poznata po energičnim koncertima. Dijelimo ulaznice za Tvornicu

IAMDDB tvornica
IAMDDB tvornica Foto: Folder.hr
IAMDDB nastupa u Tvornici kulture u srijedu, 23. ožujka, a mi dijelimo dvije ulaznice u suradnji s LAA-jom, organizatorima koncerta.

Pjevačica, kantautorica i reperica IAMDDB je poznata po svojim energetičnim nastupima i opiranju žanrovima. Od nje možeš očekivati gotovo sve, od trapa preko jazza i slow jams R&B zvukova uz koje ćeš poželjeti stvarati – djecu.

Iako je Diana de Brito, još znana kao IAMDDB, umjetnica s adresom u Manchesteru, u početnim stihovima svog prošlogodišnje singla Silver Lines pokazuje da zna kako se osjećamo. Kao vrsta. Posljednjih nekoliko godina.


“Silver lines… How bittersweet this life is/
Take me by surprise, and fuck me with your mind games”

Hitom Shade je osvojila Internet. Ne onako kako to rade The Weeknd ili Dua Lipa s dobro nauljenom mašinerijom već sama, jedinstvena i iskrena. Takvoj nefiltriranoj iskrenosti ćete moći svjedočiti u srijedu, 23. ožujka.

Kreativni natječaj – osvoji dvije ulaznice!

Zašto baš ti trebaš dobiti karte za ovaj koncert? Sve nam reci!

Pošalji nam što kreativniji odgovor na idesh@novatv.hr i ubaci svoje ime u šeširić kako bismo odveli možda baš tebe i tvog sretnog +1 na koncert. Najbolji odgovor nagrađujemo, a imena dobitnika ćemo objaviti na dnu ovog članka u petak, 18. ožujka u 15h.

A ako ih ne uspiješ osvojiti – ulaznice još uvijek možeš kupiti na Entriju i Eventimu.

Brzinski edit kako biste znali tko je osvojio nagradu:

Muku smo mučili između dva najbolja odgovora koji su bili mini-eseji na temu “Zašto baš ja moram ići na IAMDDB?”. Nagradu smo odlučili dati Ivani Petrović koja je puno toga o ljubavi naučila kroz glazbu, a želi još učiti. E pa Ivana, IAMDDB bi te mogla naučiti još ponešto – osim same ljubavi.