Mix

Osigurala si je partnera prave visine! Pogledajte kako djevojka odmjerava dečke u klubu

metar s mjerama i muškarac koji mjeri visinu
metar s mjerama i muškarac koji mjeri visinu Foto: unsplash.com/shutterstock.com
Postoji i čudan trend u kojem će muškarci reći da su visoki 180 cm ili više jer se žele svidjeti ženama ili su nesigurni oko svoje visine. Gdje je trend da muškarac mora biti viši od 180cm započeo, ne znamo, ali neki stvarno znaju pretjerivati oko visine.

Upravo je u pretjerivanju ulovljena jedna djevojka, a sve se zbilo u noćnom klubu, dok je svirao poznati hit Sandstorm (Darude). Djevojku možemo vidjeti kako izvlači metar kojim provjerava visinu tipa koji joj je prišao.

Izvadila je metar, ispustila ga na tlo i provjerila koliko je visok.

O čemu su razgovarali nakon provjere njegove visine ne možemo razlučiti, ali zato možemo pročitati komentare ispod objave. Komentara ima svakakvih od „Ona to ne bi morala učiniti da muškarci prestanu lagati o visini.“, dok su neki zapitali „Djevojka doslovno provjerava jesu li frajeri dovoljno visoki za nju… jesu li cure sada ovakve?“

Ovaj video posebice je pogodio mušku populacije koji su ovaj drski potez komentirali kako će u noćni početi klub nositi sredstvo za skidanje šminke, a neki su sarkastično komentirali kako na ulazu u klub treba obaviti službeno mjerenje i vaganje, provjeru financijske sposobnosti, FBI-jevu provjeru prošlosti i pregled bankovnih izvoda.