Što kažete?

''Ostavite nas dok se razaramo'': U Gajnicama prekinuo par usred seksa pa u zgradi osvanula zanimljiva poruka

Ilustracija
Ilustracija Foto: Flickr/Dainis Graveris
U zgradi je osvanula izravna poruka nakon što je susjed prekinuo par u glasnom intimnom odnosu.

Na stranici ''Gajnice jučer danas sutra'' objavljena je fotografija poruke navodno objavljene u jednoj zgradi u Gajnicama. Poruku je napisao muškarac kojeg je susjed prekinuo usred glasnog seksa, koji je očito zasmetao susjedu.

U poruci stoji: ''Djevojka i ja smo se konačno uselili zajedno u stan nakon godinu dana veze na daljinu i jučer poslijepodne tokom intimnog odnosa nam susjed iz stana 1 kuca na vrata da li nekaj nije u redu, kaj se događa. U pola bijela dana, i onda kad je vidio da nije nekaj nam sere kvake.''

''Molimo da ako čujete urlike i stenjanje, to su zvukovi zadovoljstva, nismo se dugo vidjeli na redovnoj bazi pa nadoknađujemo. Ako ja vama ne kucam na vrata zbog vaše iritantne djece koja urliču i skaču po stanu cijeli dan, ili kad ostavite psa koji laje i cvili dok ste vi na poslu, onda vi ostavite nas dok se razaramo na dnevnoj bazi, pogotovo kaj nije u pol noći kad se neki decibeli računaju'', zaključio je poruku nezadovoljni stanar.

Na poruku je netko rozim flomasterom napisao: ''To majstore, samo je*i!'' Fotografiju poruke koja je osvanula u zgradi možete pogledati u nastavku pa procijenite na čijoj ste strani i biste li uopće htjeli bilo kojeg od navedenih susjeda.

  Ilustracija Poruka u zgradi (Foto: Facebook)