Što kažete?

Osvetio se vozaču koji mu je parkirao pred ulazom, no ne slažu se svi s njegovim metodama

Odveza zbog parkiranja
Odveza zbog parkiranja Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook
Vozač mu je parkirao baš ispred ulaza, pogledajte kako se osvetio.

Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je fotografija automobila parkiranog ispred ulaza u dvorište i privezanog za vrata dvorišta, te poruke ostavljene na automobilu u kojoj piše: "Vaše auto sam zaključao jer je zatvorilo naš ulaz!"

\\folder\vezani_članak Fail Alkohol na djelu? "Takve kamikaze odmah strijeljati": Ponašanjem na cesti razljutio mnoge, moglo je proći i puno gore \\folder\vezani_članak Bez grudnjaka Oprez, vruće! Raskomotile se i objavile vruće prizore bez grudnjaka od kojih je mnogima zastao dah

Iako je neke gledatelje ta metoda kažnjavanja nasmijala, drugi su imali prigovore, a neke možete pročitati u nastavku: "Auto je imenica muškog roda", "Evo ga, trenira strogoću, živjela Jugoslavija", "Moglo bi biti zanimljivo kad se vrati vozač, a u međuvremenu još koji pješak zaroni ko noj preko žice…", "Stranac teško da razumije hrvatski, a ovakvo kažnjavanje često rezultira s više štete nego koristi… Ovaj bi mogao ostati bez ograde ili bi se netko mogao spotaknuti preko žice".

Mislite li vi da je ovakva osveta bila prikladna ili da je bolje jednostavno pozvati pauka, provjerite na prizorima koje prenosimo u nastavku.