Mix

Otvoren Karen's Hotel: goste će obasipati uvredama i ružnim komentarima

Karen's Hotel
Karen's Hotel Foto: Screenshot/YouTube/Eddie Hall The Beast
Nakon uspješnice Karen’s Diner restorana, ova ideja proširit će se na još jedan ogranak ugostiteljstva. Naime, ovaj viralni restoran sada je dobila i verziju hotela.

Karen’s Diner poznat je po namjerno neugodnim konobarima koji vrijeđaju goste, a nakon što je vijest o ugođaju restorana „buknula“ na društvenim mrežama, sada će se otvoriti i hotel koji će funkcionirati po istom principu.

Karen’s Diner temelji se na ideji da su svi radnici iznimno bezobrazni i ismijavaju svoje goste, a ime ugostiteljskog objekta inspirirano je popularnim meme stereotipom ogorčene žene, Karen, koja iz petnih žila urla na sve u njenoj blizini, a najčešće ju na takvo ponašanje potiče deluzija o njezinoj superiornosti.

Ova australsko-američka tvrtka udružila se s hotelom Hadley u Barnetu u sjevernom Londonu te su kako bi lansirala svoj novi koncept Karen’s Hotel, prenosi ladbible.com.

Nepristojno osoblje hotela i konobari, guraju goste u neuredne sobe „u kojima nikad ne znate što ćete pronaći“ te vas uvjeravaju da će zaposlenici „dati sve od sebe da se ne brinu o vašim potrebama“.

Popularni isječci „scena“ koje su doživjeli mnogi gosti šokirali su, ali i oduševili društvene mreža, posebno korisnike TikToka koji u komentarima videa pišu da bi i sami htjeli doživjet ovakvo iskustvo (uz mali broj komentatora koji misle da bi se rasplakali na licu mjesta).

Hotel je posjetio i youtuber Eddie Hall The Beast, koji je svoje iskustvo podijelio na YouTube kanalu. Eddie je bukirao noć u hotelu za sebe i svoj desetogodišnjeg sina, a osoblje, soba i cijeli ugođaj šokirali su ih.

U svojoj sobi zatekli su dva zaposlenika. Dok je jedan ležao u krevetu i gledao seriju, drugi je obavljao nuždu u njihovom zahodu (da, dobro ste pročitali). Nakon što su zaposlenici hotela nevoljko izašli iz sobe, vrata sobe počela su pištati bez prestanka, a televizijski program postavili su na drugi jezik.

Što god mislili o ovom konceptu, morate se složiti da je posjet hotelu ovakve vrste jedinstveno i nesvakidašnje iskustvo.