Mix

Ovaj horor nazivaju „Najstrašnijim filmom godine“! Ima impresivnu ocjenu na Rotten Tomatoes

Glumica Sophie Wilde u svojoj ulozi u filmu Talk to me
Glumica Sophie Wilde u svojoj ulozi u filmu Talk to me Foto: YouTubescreenshot/@A24
Horor film koji je opisan kao „najstrašniji film godine“ uskoro će se pojaviti na Netflixu. baš uoči Noći vještica. Apsolutno se ne može poreći da smo dobro zakoračili u „Spooky“ sezonu, a mnogi tu sezonu vole provesti gledajući svoje omiljene horor filmove i serije.

Svi zaljubljenici u sadržaj s temom strave i užasa hvale „The Fall of the House of Usher“, kao odličan način za provesti Noć vještica, no mi smo vam ipak priredili jedan pravi dragulj ovog žanra. Naime, sljedeći tjedan na Netflix stiže australski film s nevjerojatno impresivnom ocjenom od 94% na Rotten Tomatoesu.

Riječ je o filmu „Talk To Me“ koji prati skupinu prijatelja koji otkrivaju kako prizvati duhove pomoću balzamirane ruke, što ih navodi da se navuku na novo uzbuđenje. Film, koji su režirali blizanci i YouTuberi Danny Philippou i Michael Philippou, fokusira se na 17-godišnju Miu (Sophie Wilde) koja se ubrzo nađe u središtu višestrukih uznemirujućih nadnaravnih događaja.

Nakon što je, ranije ove godine, objavljen u britanskim kinima, „Talk To Me“ je dobio velike pohvale, a ne lažu ni rezultati Rotten Tomatoesa.

S rezultatom od 94% na Tomatometer i rezultatom publike od 82%, australski nadnaravni film zaslužio je brojne komplimente i komentare, a mnogi su ga kritičari nazvali „najstrašnijim filmom godine“, što je izvanredan kompliment, pogotovo ako u obzir uzmemo da je izašao kad i The Exorcist: Believer i Saw X.