Mix

Ovi sretnici su pogledali DC-jev „The Flash” prije premijere. Evo reakcija

The Flash film DCEU
The Flash film DCEU Foto: Youtube Screenshot
Fan sam DC-jevih filmova. Eto rekao sam. Ali u nekom zatvorenom mjehuriću i stanju uma u koji se moram postaviti kako bih uživao u njima. U svaki DC-jev film ulazim sa stavom „ne očekuj ništa”, uz pokoji „kao klinac si sanjao da ćeš gledati ove likove u igranim filmovima”.

Čak sam i drugom Shazamu dao šansu neki dan, a paralelno uz film sam se prebio od Skittlesa. Koji su također odigrali ulogu u filmu. I film bi bio savršen da je napravljen za puštanje na televiziji u subotu ujutro.

I sad se počinje događati zanimljiva stvar. Sa svakim trailerom i svakom novom vijesti o filmu „The Flash”, ja očekujem sve više.

Neki kritičari su dobili priliku pogledati film na CinemaConu u Las Vegasu. Kao nedovršenu verziju, a zapravo samo nedostaje post-credit scena. I sudeći prema tweetovima tih ljudi — film bi mogao stvarno biti dobar.

Ima šanse da „The Flash” bude dobar. I gledat ću ga u kinu.

Je li DC na zadnjem DCEU filmu tek skužio formulu? To će biti tragikomično. Ako je istina.

Ezra Miller ima ozbiljnih pravnih i psihičkih problema te se trenutno liječi u rehabilitacijskom centru, ali to ne bi trebalo previše utjecati na film. Ako je suditi prema traileru kojeg smo pogledali jučer, Batman Michaela Keatona će dobiti puno pažnje, što će malo maknuti svjetla reflektora s Ezre. Doduše, Ezra Miller glumi dvije verzije Barryja Allena. Dupla verzija. Komplicirano za politički korektan Hollywood, ali ću si mantrati „samo je film važan” i „kao klinac si sanjao ove likove u igranom filmu”.

Evo što kritičari kažu.