Mix

Paddington 2 više nije najbolji film svih vremena na Rotten Tomatoesu

Paddington 2
Paddington 2 Foto: Youtube Screenshot
Možda zvuči čudnovato, ali Paddington 2 je u siječnju 2018. godine postao najbolje ocijenjen film svih vremena na Rotten Tomatoesu. Prije nego išta kažete i ljutito ga usporedite s Kumom (drugim!) ili Građaninom Kaneom – jeste li uopće pogledali Paddingtona 2?

Sa 163 recenzije početkom 2018. godine, film je imao ocjenu od 100%, a i kasnije je uspio zadržati tu ocjenu čak i nakon više od 240 recenzija. Tom je došao kraj nakon što je Rotten Tomatoesu dodana recenzija nekog tamo Eddieja Harrisona koji je ishejtao ovu ekranizaciju priče o malenom medvjedu koji voli marmeladu.

Nama ovo smrdi kao kurvanje za publicitet jer je odjednom Harrison čovjek koji je uništio savršenu ocjenu şlatkom medvjediću. Živimo u vremenima kada je zabavno uništavati lijepe stvari – tako je netko iskopao i lošu recenziju Građanina Kanea iz 1941. te na taj način uništio savršenu ocjenu koju je ovaj klasik imao dotad.

Ovo ne znači ništa, Paddington 2 je i dalje voljen i ljubljen film među velikim brojem ljudi koji su ga gledali. Toy Story 2 je sad najbolje ocijenjen film svih vremena – ima ocjenu od 100% sa 169 recenzija. Dok se ne pojavi neki seronja koji će izbaciti negativnu recenziju da i to razapne.