Ovako do sretnije veze i ljepših fotografija

Partner ne voli vaše fotografije? Donosimo savjete kako pravilno slikati bolju polovicu

muškarac fotografira kamerom
muškarac fotografira kamerom Foto: unsplash.com/ WoodWatch
Vaš je partner vječno nezadovoljan fotografijama, ovako to promijenite

Fotograf David Suh, koji je, na TikToku, postao popularan zbog svojih videozapisa s uputama za fotografiranje, ima cijeli popis za reprodukciju posvećen poučavanju kako snimiti bolje fotografije dragih osoba.

Suh je, za GQ, rekao kako neke od najčešćih pritužbi dolaze od isfrustriranih partnerica koje kažu da se njihovi dečki ne trude, da biraju loše kutove i da odustaju nakon jednog pokušaja. Ističe kako to nije razlog nezainteresiranosti, već ne razumiju što njihov partner želi.

Prenosimo vam 4 jednostavna savjeta da postanete Instagram partner iz snova.

Ne ponašaj se kao da je najnapornija stvar na svijetu

Prvi korak prema snimanju uspješne fotografije jest ne ponašati se kao da je fotografija najgora stvar koju će morati učiniti taj tjedan. Zato što ne razumijete važnost fotografije ne znači da ne možete potaknuti osobu na slikanje ili bar razumjeti što vaš partner želi. Uslikajte više fotografija, iz više kutova kako bi vam partner rekao što želi i što im se dopada.

@davidsuh Reply to @awalpole2022 ♬ Violin – Grooving Gecko

Raznolikost

Ne uslikajte samo jednu fotografiju, već ponudite raznovrsne opcije koje vaš partner može odabrati. Suh navodi 4 kadra fotografije „Cijelo tijelo, pola tijela, od ramena prema gore, pogotovo ako žele pokazati šminku, i detaljna fotografija odjeće, torbice, noktiju ili nekog drugog detalja.“

Budite model

Zamolite partnera da vas fotografira točno onako kako bi i sami željeli biti fotografiran. To eliminira frustraciju traženja da proizvedete nešto što ne znate kako izgleda. Koristite tu sliku kao referencu za ono što vaš partner želi prikazati.

@davidsuh Reply to @season71871 ♬ Forever – Labrinth

Opustite se

Nakon što savladate prijašnja tri koraka, možete prijeći na sljedeću razinu, poziranje s partnerom. „Iskoristite svoju kemiju i ljubav, prikažite kako se zabavljate“ kaže Suh i nadodaje „Mislite suprotno od formalnog.“ To može biti privlačenje u zagrljaj, gledanje prema horizontu ili dijeljenje poljupca, a pritom ostanite prirodni i opušteni.

@davidsuh Reply to @mich3llle kisses in between each poses are a must ✨ #couplegoals #coupleschallenge #posingtips #inlovewithyou #confidence ♬ Ice Cream – BLACKPINK & Selena Gomez