Mix

Pogledaj izbrisanu scenu iz The Batmana u kojoj možeš vidjeti najnovijeg Jokera u nizu!

Joker Batman
Joker Batman Foto: Youtube Screenshot
Robert Pattinson bijaše razapet kada je izabran za ulogu Batmana i Brucea Waynea u novom filmu Matta Reevesa, ali prekritični glasovi su utihnuli nakon što je film pušten u kina. The Batman nam je dao ono što nismo očekivali – novu vrstu Batmana, mladog, neiskusnog, istraumatiziranog. Da ne spominjemo kako je Bruce Wayne potpuno disfunkcionalan, a moguće je da smo zbog tog i svjedočili njegovom prvom poljupcu na ekranu.

Osim uloge Batmana, dobili smo i nove verzije Pingvina i Riddlera, a na samom kraju smo kratko vidjeli i najnovije utjelovljenje Jokera. Glumi ga Barry Keoghan te je tako postao još jedan od kvalitetnih glumaca u nizu koji su preuzeli ovu mračnu ulogu na svoja leđa.

Izbrisanu scenu razgovora između Jokera i Batmana je podijelio redatelj filma Matt Reves.

Do scene je bilo moguće doći rješavanjem zagonetki na web-stranici čiji je URL otkriven na kraju odjavne špice filma.

U sceni Batman dolazi u Arkham intervjuirati jednog od prvih zlikovaca koje je zarobio – Jokera, u nadi da će kroz razgovor s čovjekom na rubu razuma doći do ideje kako Riddler razmišlja i funkcionira.

Petominutnu scenu možete pogledati u videu ispod.

U filmu od tri sata je sigurno bilo mjesta za još pet minuta, ali nam je nekako drago da nismo dobili Jokera tako rano u filmu, dovoljna je bila njegova misteriozna pojava u Arkhamu na samom kraju filma, u ćeliji do Riddlerove.