Mix

Pogledaj kako bodybuilderi pokušavaju vježbati kao Jackie Chan. Evo kako je završilo

Buff Dudes Jackie Chan tjelovježba akcija
Buff Dudes Jackie Chan tjelovježba akcija Foto: Youtube Screenshot
Vjerojatno ste kod nas već vidjeli ova dva brata poznatija pod imenom njihovog Youtube kanala – Buff Dudes. Brandon i Hudson imaju odličan Youtube kanal koji redovito pratimo iako im po kilaži nismo ni blizu. Zabavni su, informativni i neprestano smišljaju nove načine kako bi fitness sadržaj učinili zanimljivijim generalnoj populaciji, a samim tim i motivirali sve nas kaučne krumpire da pomaknemo dupe. Već su nas obradovali vježbama iz Rockyja četvorke, Creeda dvojke, ali i Batffleckovog treninga za Batman v Superman.

Za ovaj video su izabrali testirati svoju snagu i izdržljivost kroz vježbe koje je predstavio Jackie Chan u svojim legendarnim filmovima. Od “razapetih” trbušnjaka i prelijevanja vode u viseće kante, povlačenja “ljudskih sanjki” na zemlji i gađanja teniskim lopticama – sve su imali i izgleda znatno zahtjevnije nego što to izgleda u scenama Jackieja Chana.

Ono što je posebno zanimljivo vidjeti su DIY sprave koje su sklepali uz pomoć svog oca Dukea, a koje su dokaz da ti ne treba puno da vježbaš. I umreš.