Mix

Pogledajte avion nogometnog kluba iz Saudijske Arabije! Nije čudo da im dolaze sve veće zvijezde

Nogometaši Al-Hilal SFC-a u luksuznom privatnom avionu
Nogometaši Al-Hilal SFC-a u luksuznom privatnom avionu Foto: Instagram screenshot
Nigerijska nogometna zvijezda Odion Ighalo ponudio je uvid u stil života koji dolazi s igranjem za jedan od najvećih nogometnih klubova u Saudijskoj Arabiji.

Bivši igrač Manchester Uniteda Odion Ighalo, a sada ponosni član Al-Hilal SFC-a, jedne od najmoćnijih momčadi u saudijskoj ligi, ovog je tjedna na Instagramu otkrio nevjerojatno prijevozno sredstvo. Riječ je o približno 418 milijuna dolara vrijednom privatnom mlažnjaku

Jedan od klubova u saudijskoj Pro ligi, Al-Hilal SFC, može se pohvaliti impresivnim popisom elitnih igrača, a pridobio je i podršku milijardera princa Alwaleeda Bin Talala Alsauda. Princ, koji je poznat po svojoj ljubavi prema sportu, je pokrovitelj kluba, a nedavno je odlučio pokazati svoju predanost posudivši svoj ekstravagantni privatni zrakoplov Boeing 747-400 omiljenoj momčadi za njihovo putovanje u Maroko tijekom FIFA Svjetskog klupskog prvenstva.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Odion Jude Ighalo (@ighalojude)

U kratkom isječku Odion Ighalo vodi svoje sljedbenike u virtualni obilazak raskošne unutrašnjosti zrakoplova, počevši od kokpita prije nego što otkrije kako se njegovi suigrači odmaraju u plišanim sjedalima na razvlačenje. Nizom raskošnih značajki (uključujući pravo zlatno prijestolje) ova leteća palača utjelovljuje raskoš koju smo očekivali od saudijske elite.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Odion Jude Ighalo (@ighalojude)

Izvorno dizajniran s 400 putničkih sjedala, Boeing 747 princa Alwaleeda bin Talala doživio je nevjerojatnu transformaciju i postao jedan od najluksuznijih i najskupljih privatnih zrakoplova na svijetu, kako je objavljeno na Luxury Launches. Unutrašnjost se sastoji od dvije raskošno opremljene spavaće sobe, prostrane blagovaonice koja može primiti do četrnaest ljudi, velikog zlatno prijestolja koje služi kao središnji dio kabine. Ipak, koliko je takva raskoš nogometašima bitna pokazuje scena na kojoj se igrači zabavljaju kartama Uno.