Mix

Pogledajte kako se Sydney Sweeney snašla kao Spider-Woman! Izašao je trailer za film Madame Web

Natpis Madame Web napisan crvenim slovima na crnoj pozadini
Natpis Madame Web napisan crvenim slovima na crnoj pozadini Foto: Youtubescreenshot/@sonypictures
Izašao je prvi trailer za film „Madame Web“ i napokon smo dobili priliku pogledati kako se Sydney Sweeney snašla u ulozi Spider-Woman. U spinoffu Spider-Mana glumi Dakota Johnson kao Cassandru tj. Madame Web, koja počinje dobivati ​​predosjećaje o budućnosti.

Ona može predvidjeti da će se užasne stvari dogoditi prije nego što se zaista doista dogode, a moć koja se opisuje kao sposobnost vizija budućnosti. U filmu se bolničar udružuje s „tri mlade žene moćne budućnosti“ kako bi zaustavili čovjeka koji također može vidjeti u budućnost.

Sweeney je izabrana za ulogu Julie Carpenter tj. Spider-Woman, a prvi trailer za film u djeliću sekunde nudi pogled na to kako ona postaje superjunakinja.

Komentari ispod najave filma su mlaki, dok ljudi govore kako se film ne čini ni loš, ni predobar, stoga ćemo pričekati njegov izlazak da bi mogli reći nešto konkretnije.

Podsjećamo kako se Spider-Woman u Marvelovim stripovima prvi puta prikazuje davne 1977. Kad je bila dijete, bila je teško bolesna zbog izloženosti uranu i otac joj ubrizgava eksperimentalni serum na bazi ozračene krvi pauka. Kako to obično i biva u stripovima, kćer stavlja u genetski akcelerator iz kojeg ona izlazi desetljećima nakon kao tinejdžerica. Međutim, u stripu se zvala Jessica Miriam Drew, a ne Julia Carpenter, stoga bismo u filmu mogli dobiti potpuno drugačiju priču o podrijetlu.