Mix

Pogledajte kako se Wolverine priprema za novi film! Unosi više od 6000 kalorija dnevno

Hugh Jackman u ulozi Wolverina
Hugh Jackman u ulozi Wolverina Foto: Instagram/Hugh Jackman/Twitter/Deadpool 3
Obožavatelje X-Men franšize i kultnog lika Wolverina oduševila je vijest o tome da će glumac Hugh Jackman opet utjeloviti obožavanog mutanta.

S obzirom na to da je lik Logana, tj. Wolverina, doživio kraj nakon što je lik ubijen u filmu Logan iz 2017. godine te da je Jackman prije nekoliko godina izjavio da se više neće pojavljivati u navedenoj ulozi, mnoge je fanove šokirala ova vijest.

Govoreći o svom povratku ulozi u intervjuu s Chrisom Wallaceom za CNN, Jackman je otvoreno govorio o svom skorom povratku, rekavši da se lik Wolverina pojavljuje u filmu Deadpool 3 jer se radnja filma odvija prije događaja u Loganu, tako da ovaj film neće utjecati na događanja iz filma Logan.

Kako bi se pripremio za ulogu „napucanog“ superheroja, Hugh unosi više od 6000 kalorija dnevno, a često objavljuje i fotografije na kojima pokazuje svoju formu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hugh Jackman (@thehughjackman)


Od kad je objavljeno da će Jackman glumiti Wolverina u idućem nastavku superherojske komedije, glumac neprestano dijeli fotografije i snimke s treninga te prijateljski provocira svog kolegu Ryana Reynoldsa uspoređujući njihovu fizičku spremu.

„Ja sam stariji. On ima samo 46 godina. Mislim nije natjecanje, ali…“, napisao je Hugh, u objavi na Instagramu u kojoj se pohvalio veličinom svojih bicepsa, te istaknuo činjenicu da je 8 godina stariji od Ryana, no i dalje nema problema s održavanjem mišića na kojima mu mnogi zavide.

Hugh i Ryan su poznati po ovakvom odnosu u javnosti, a međusobno provociranje postalo je još učestalije od prve najave da će Jackman glumiti u filmu.