Mix

Pogledajte luksuznu vilu dizajnera Pierrea Cardina u kojoj je Travis Scott snimio novi spot

bubble Palace u Cannesu i travis scott
bubble Palace u Cannesu i travis scott Foto: Instagram screenshot/@topclosings
Novi glazbeni spot Travisa Scotta snimljen je u luksuznoj vili imena Bubble Palace dizajnera Pierrea Cardina, koja je svojedobno bila na prodaju za 350 milijuna eura.

Bubble Palace predstavljena je kao pozadina za novi glazbeni video Travisa Scotta za njegov singl “K-POP”. Nekada u vlasništvu pokojnog talijansko-francuskog dizajnera Pierrea Cardina, objavljeno je da dnevni najam lokacije košta 24.000 eura.

View this post on Instagram

A post shared by Top Closings (@topclosings)

Izvornog imena Palais Bulles nalazi se u Théoule-sur-Meru, u blizini Cannesa u Francuskoj. Kuća se sastoji od dvorane za prijem, panoramskog salona, ​​amfiteatra na otvorenom s 500 sjedećih mjesta, 10 spavaćih soba, raznih bazena i slapova na prostranom, uređenom dvorištu. Palais ima 29 soba, 11 kupaonica i deset spavaćih soba, a svaku je uredio različiti dizajner.

Dizajnirao ju je mađarski arhitekt Antti Lovag. Izgrađena je za francuskog industrijalca Pierrea Bernarda, a kasnije ju je kupio modni dizajner Pierre Cardin kao kuću za odmor. Na pjesmi K-POP Travisu Scottu su se pridružili The Weeknd i Bad Bunny, a pjesma je dio novog albuma Utopia.