Mix

Pogledajte Muskov odgovor na trening Zuckerberga

dva muškarca se tuku u ringu
dva muškarca se tuku u ringu Foto: Pexels
Čudnim spletom okolnosti koji bi se prije nekoliko tjedana činio apsolutno besmislenim, Elon Musk, poznati poduzetnik i izvršni direktor Tesle, viđen je kako trenira borilačke vještine dok se priprema za okršaj s Markom Zuckerbergom. Muskov improvizirani sparing održan je u utorak, a fotografije koje je podijelio brazilski podcaster i nositelj crnog pojasa iz jiu-jitsua Lex Fridman pokazuju na  Muskovu iznenađujuću snagu i vještine.

Musk je često spominjao svoj samoproglašeni alter ego, “The Walrus”(eng. morž), implicirajući da se puni opseg njegovih borilačkih vještina može sažeti na prepoznatljivi potez nepomičnog ležanja na svom protivniku, držeći ga na podu pomoću mase. Fotografije koje je podijelio Fridman, otkrile su Muskovu stranu koja je daleko od toga, pokazao je prilično impresivne poteze i predaniji, rigorozniji pristup treningu nego što njegov nadimka nalaže.

Nakon što su fotografije objavljene,Musk je prihvatio ponudu UFC-ove legende Georgesa St-Pierrea za trening uoči velike borbe. St-Pierre, umirovljeni je 42-godišnji prvak, izrazio je želju da postane Muskov partner za trening prije okršaja sa Zuckerbergom. Musk nije gubio vrijeme te je entuzijastično odgovorio i zapečatio dogovor s dva vatrena emojija.

Musk je, prošle godine u podcastu Joea Rogana, otkrio da je tijekom djetinjstva trenirao borilačke discipline kao što su Kyokushin karate, taekwondo, judo i brazilski jiu-jitsuu. Zuckerberg također dijeli videozapise svog MMA treninga i transformacije tijela, a pobijedio je i na amaterskom natjecanju prošli mjesec.