Kratko, ali slatko

Portal iz Dublina u New York zatvoren nakon neprimjerenog ponašanja! Golotinja, crni humor i vrijeđanje bili su ključni

Influencerica Ava Louise ispred Portala u New Yorku
Influencerica Ava Louise ispred Portala u New Yorku Foto: avalouiise/Instagram
Nije dugo trajao

Takozvani "Portal" za vizualnu umjetnost u New Yorku koji kontinuirano prenosi snimku uživo kako bi povezao Njujorčane sa stanovnicima Dublina, privremeno će se zatvoriti nakon neprimjerenog ponašanja nekih izazivača problema.Aktivan je bio oko tjedan dana, a razlog njegovog privremenog zatvaranje je neprimjereno ponašanje s obje strane ekrana.
Prvi incident koji je iskočio na društvenim mrežama bilo je pokazivanje katastrofe 9/11 gledateljima u New Yorku. Naime, netko se od stanovnika Dublina odlučio našaliti s temom na koju su Njujorčani osjetljivi, a neukusna je šala stvarno bila previše.

Naravno da tu nije bio kraj neprimjerenog ponašanja. Odgovornom za uzvratni udarac pronašla se Ava Louise, influencerica i model na zloglasnoj stranici Onlyfans, koje je na prikaz blizanaca odgovorila s pokazivanje grudi.Niz incidenata tako je postao popularan na društvenim mrežama, a o svom uspjehu da zatori ''Portal'' pohvalila se objavom na Instagramu.

Ponovne objave uklonjenog sadržaja pronašle su novi način za pojavu na društvenim mrežama, a kako bi ugušili trend neprimjerenog ponašanja, umjetničku postavu privremeno su zatvorili.

Umjetnička skulptura koja povezuje dva grada nalazi se na 23. ulici i Petoj aveniji na Manhattanu i omogućuje ljudima u Dublinu da vide što se događa u New Yorku u stvarnom vremenu i obrnuto.

Ljudi su se povezali nudeći pozdrave, poruke i druge poruke, dok ga je manjina posjetitelja zlouporabila. To jedan u nizu portala koji su postavljeni, a osim ovog u svibnju 2021. postavljen je postoji i portal koji povezuje Vilnius u Litvi i Lublin u Poljskoj.