Mix

POTVRĐENO Snima se reboot kultne Vrane! Napokon se zna tko će glumiti ulogu koju je imao Brandon Lee

Vrana The Crow Brandon Lee reboot
Vrana The Crow Brandon Lee reboot Foto: Youtube Screenshot
Potvrđeno je. Snima se reboot Vrane, filma koji je trebao Brandonu Leeju širom otvoriti vrata Hollywooda. Filma koji je ostavio trag u filmskoj umjetnosti, a i pokazao da ekranizacije stripova mogu biti dobre. Na kraju je to bio film koji je završio život Brandona Leeja. Vrana je kultni film, a baština filma je kompleksna i jeziva usprkos razvodnjenim nastavcima.

Sada napokon stiže reboot koji je najavljen još 2008. godine. Pričalo se da će Bradley Cooper uskočiti u glavnu ulogu, pa zatim Mark Wahlberg, Channing Tatum, Ryan Gosling te James McAvoy.

Par godina kasnije, 2013. godine su se opet aktualizirale glasine o snimanju filma, a počelo je i nizanje glumačkih imena koji su trebali glumiti ulogu Erica Dravena. Tom Hiddleston, Alexander Skarsgard, a činilo se da je konačan izbor pao na Lukea Evansa. Evans je čak i davao izjave za javnost, intervjue, ali je zapelo, čini se kod financiranja i Evansovog rasporeda.

U jednom trenutku je Jason Momoa spomenut, činilo se da se film snima 2017. godine. I opet ništa. Da ne kažemo “ćorak”.

The Hollywood Reporter piše kako je snimanje reboota potvrđeno. Opet. Ovaj put bi se moglo i dogoditi, snimanje je predviđeno za lipanj ove godine.

Bill Skarsgard bi trebao glumiti Erica Dravena, već je glumio Pennywisea u rebootu IT-a pa bi se mogao snaći i u još jednoj ulozi s puno make-upa. Pjevačica FKA Twigs bi trebala glumiti njegovu zaručnicu. Ovaj reboot bi trebao biti vjeran originalnom stripu Jamesa O’Barra.

Redatelj filma će biti Rupert Sanders, redatelj koji iza sebe ima samo dva filma – Snow White and the Huntsman i Ghost in the Shell. Trudit ćemo se ostati otvorenog uma jer… i James Gunn je jednom snimao igranu verziju Scobby-Dooa.