Izlaze 17. KD tenisice

Povratak jedne od najpopularnijih linija! Pogledajte nove tenisice iz linije Kevina Duranta

Tenisice Nike KD17 i zalazak Sunca
Tenisice Nike KD17 i zalazak Sunca Foto: ImagesByStashed/Platforma X
Kevin Durant dobio 17 verziju svojih tenisica

Kad razmišljamo o nekoj od košarkaških sportskih linija, teško je sjetiti se bolje od one Kevina Duranta. Njegova je osobna linija s potpisom pružala odlične modele tenisica, a sada nam sprema i novu, 17. iteraciju tenisica.



KD 17 bi trebale stići u Nikeov asortiman za ljeto 2024. i prodavati se po osnovnoj cijeni od 150 dolara. Čini se da je KD 17 djelomično inspiriran Air Max Plusom, ekskluzivnim dizajnom iz 1998. godine koji je godinama bio glavni dio Nikeove retro ponude.
KD 17 ima valovite okomite linije koje se protežu duž njegovog gornjeg dijela koje podsjećaju na termoplastične vene koje stežu Air Max Plus.



Tenisice dolaze u zlatno/crno/narančastoji shemi boja nazvanoj "Sunrise", podsjećajući na živopisni izlazak sunca, a nove KD 17 privlači poglede svojom upečatljivim izgledom. Njihov dizajn, s valovitim okomitim linijama, crpi inspiraciju iz plastičnih naglasaka tenisica Air Max Plus, dodajući pritom dubinu i teksturu estetici tenisice.

Značajni su detalji istaknuta oznaka "KD" na jezicima i prednjem dijelu stopala, Zoom amortizacija poboljšava vizualnu privlačnost i performanse. Konačno, proziran (icy) vanjski potplat dodaje dašak modernosti i upotpunjuje sofisticirani dizajn 17. tenisice iz KD-jeve linije.




U međuvremenu su se pojavile i službene slike "Sunrise" Nike KD 17, što bi moglo biti naznaka da je izlazak tenisica planiran u skorijoj budućnosti, no još nema naznake datume službenog izlaska novog para.