Mix

Povratak jedne od najpopularnijih Nikeovih silueta! „Eggplant“ Nike Air Foamposite vraća se u veljači

Nike Foamposite One Eggplant na pozadini od patlidžana
Nike Foamposite One Eggplant na pozadini od patlidžana Foto: Instagramscreenshot/@zsneakerheadz
Jedan od najtraženijih modela Nike Foamposite One tenisica sprema se vratiti na tržište 2024. godine. Nedavno objavljene fotografije @zSneakerheadz pružaju prvi pogled na ono što se očekuje kao nadolazeći „Eggplant“ retro izdanje Nike Foamposite One modela.

Slike najnovije verzije čine se vjerne originalnom izdanju iz 2009. jer ima bogatu tamnoljubičastu shemu boja duž cijele gornje strane Foamposite, s kontrastnim crnim naglascima na vezicama, unutrašnjem dijelu čizme i vezicama. Tenisica također sadrži crnu ploču od karbonskih vlakana na sredini stopala zajedno s prozirnim potplatom ispod.

„Eggplant“ Nike Air Foamposite One prvi put je izdan 2009. godine, a posljednji retro izdanje bilo je 2017. godine. Osim ponovnog izdanja “Eggplant” boje sljedeće godine, također se šuška da će se 2012. “Galaxy” Air Foamposite One vratiti u prodaju 2024. godine.

Podaci iz internih Nike dokumenata, pregledani od strane portala Complex, potvrđuju da će se ponovljeno izdanje “Eggplant” Foamposite One modela pojaviti negdje u siječnju 2024. godine po cijeni od 240 dolara.

Službene slike retro izdanja „Eggplant“ Foamposite One za 2024. učitane su na Nikeovoj web stranici. Trenutačno je popularni model zakazan za povratak u siječnju po cijeni od 240 dolara. Ostanite u tijeku za službene obavijesti.

Prema zSneakerHeadz, očekuje se da će „Eggplant“ Nike Air Foamposite One biti pušten u prodaju 14. veljače po cijeni od 240 dolara.