Mix

Povratak Klasika! Vraćaju se legnedarne Reebok Answer 3 u originalnom crno-bijelom izdanju

košarkaš Allen iverson i njegove reebok tenisice the answer 3
košarkaš Allen iverson i njegove reebok tenisice the answer 3 Foto: screenshot/@reebok/shutterstock/@EverettCollection
Iskusniji se čitatelji sigurno sjećaju Allena Iversona i njegovih sjajnih driblinga, atraktivnih poteza i životopisne energije. Dok mlađe generacije uživaju u njegovoj ostavštini, ovo je igrač koji je sve započeo. Tetovaže, široka odjeća, pletenice i gangsterski mentalitet samo su neke od promjena koje je Iverson pomogao popularizirati, a njegove su tenisice ostale dio te, sada već pomalo i zaboravljene, kulture.

Nakon povratka modela Answer 3 u bijeloj i crvenoj kombinaciji krajem prošle godine, uskoro se vraća još jedna klasična verzija Reebokovih tenisica koje nose potpis Allena Iversona.

Prikazan je Reebok Answer 3 u originalnoj bijeloj i crnoj kombinaciji boja, koji se vraća u prodaju ovog tjedna po prvi put od davne 1999. Silueta predstavlja četvrti model Iversona i treći model u liniji Answer.

Tenisica ima gornjište od kože, s Iversonovim logotipima na jeziku i dijelu pete. Izražena karakteristika tenisice je srednji potplat s DMX Foam jastučićima. Posljednji put kada je Reebok Answer 3 doživio retro tretman bilo je 2015., kada je brend ponovno izdao model u crno-bijeloj kombinaciji boja i spomenutoj bijelo-crvenoj izvedbi.

Zainteresirani čitatelji mogu nabaviti Reebok Answer 3 u crno-bijeloj kombinaciji boja od petka, 19. siječnja, na Reebok.com i u odabranim prodavaonicama po cijeni od 140 dolara.