Mix

Poznata pjevačica žali zbog bizarne kolaboracije s najdražim crtanim likom: Pjesma je totalni „fever dream“

P!nk žali zbog ovoga
P!nk žali zbog ovoga Foto: Screenshot/Youtube/ XxljubakxX
Ako zavoliš more i nebeski svod, do skockanog Boba, nek vodi te P!nk?!

Uspješna pjevačica koja obožavatelje oduševljava svojim nastupima, dugotrajnom karijerom i mnogobrojnim hitovima, nedavno je izjavila da ipak žali zbog nekih poslovnih odluka.

P!nk je do sada objavila 57 pjesama, no za neke od njih ipak misli da ih nije trebala objaviti.

U razgovoru za The Los Angeles Times pjevačica je pričala o svom katalogu i spomenula da žali što je objavila dvije pjesme, ali jednu od njih smatra totalnom pogreškom.

„We’ve Got Scurvy“, za koju tvrdi da je njezina najgora pjesma, može se čuti u epizodi Spužve Boba Skockanog pod nazivom „Truth or Square“, a teško je vjerovati da ju pjeva ista osoba koja pjeva pjesme poput poznatog hita „Perfect“.

Tema pjesme je bolest koju uzrokuje manjak vitamina C, zvana skorbut, a tekst je doista bizaran čak i za ovaj crtani film.

„Voljela bih da to nikad nisam učinila. To je bila prava pogreška“, rekla je.

Iako žali zbog ove kolaboracije, bar može reći da je u svom životu doista spojila more (ovim remek djelom) i nebeski svod (svojim nastupima i vratolomijama koje izvod u zraku).

Osim pjesme o bolesti i ispadanju zuba, P!nk nije fan svog hita „Truth Hurts“ te smatra da je jedna od njezinih lošijih pjesama jer je toksična, a napisana je o njenom trenutnom partneru za kojega tvrdi da mu duguje pravu ljubavnu pjesmu.