Povratak Yeezyja

Poznati brend prodaje zalihu popularnih tenisica koje je dizajnirao Kanye West! Ipak si nisu mogli pomoći

Tenisice na polici u dućanu i Kanye West
Tenisice na polici u dućanu i Kanye West Foto: kanyewest/Instagram
Ipak su se našle u prodaji

Nakon mnogo nagađanja, Adidas je pokrenuo masovno obnavljanje zaliha Yeezy modela u svojoj web trgovini. Stilovi uključuju Yeezy Boost 350 V2, Yeezy 500, više varijanti Yeezy Boost 700, Yeezy 450 i mnoge druge. Najistaknutiji modeli, kao što su Zebras i Wave Runners, dostupne su samo u veličinama za djecu.Raskid između Adidasa i Yea, koji je započeo krajem 2022. nakon niza antisemitskih komentara repera/dizajnera, možda se konačno završava jer poznati brend sportske odjeće pokušava prodati preostalih 215 milijuna dolara vrijednih Yeezyica.

Tenisice na polici u dućanu i Kanye West Yeezy tenisice na web stranici Foto: Adidas/Screenshot

U Adidasovom posljednjem izvješću o prihodima iz travnja, objavljeno je da planira prodati ostatke Yeezyja po trošku, a glavni izvršni direktor Adidasa, Bjørn Gulden, rekao je: "Pretpostavljamo da više nećemo zarađivati na zalihama Yeezyja.".

Posljednjih tjedana kružile su glasine da je izlazak ovih Yeezyica neizbježan, a objavljeno je 48 različitih stilova. Ljubitelji koji su još uvijek zainteresirani za odabir parova mogu ih sada kupiti po njihovim izvornim maloprodajnim cijenama.

Kanye trenutno uživa u uspješnom albumu ''Vultures'', a kruže i glasine kako se uskoro sprema izaći i nastavak albuma nazvan ''Vultures 2''.

 

Na novom albumu trebale bih se pronaći izvedbe popularnih zvijezdi iz žanra, poput Young Thuga, Futurea, Lil Babyija, Quava i mnogih drugih. Nije poznato kad će točno album vidjeti svijetlo dana, no lijepo je vidjeti kako su se u prodaji ponovno našle i uvijek popularne Yeezyice.