Mix

Poznati par na meti kritika: izrazili su podršku bivšem kolegi koji je optužen za silovanje

Kutcher i Kunis podrška Mastersonu
Kutcher i Kunis podrška Mastersonu Foto: shutterstock/Kathy Hutchins/ Canva/Instagramscreenshot/@dannymasterson
Danny Masterson, dio glumačke postave poznate serije „Lude sedamdesete“, osuđen je na trideset godina zatvora zbog zločina silovanja. Ubrzo nakon što su informacije o presudi izašle u javnost, mnogi mediji počeli su pisati i o podršci koju su Mastersonu pružili mnoge kolege.

Na popisu osoba koje su sudu poslale pisma u kojima iznose podršku Mastersonu, bili su i Ashton Kutcher te Mila Kunis.

U svojim pismima sudu, par je jamčio za Mastersonov karakter.

Kunis je za optuženog napisala da je „izvanredan uzor i prijatelj“, a Kutcher je izjavi da smatra kako Masterson nije opasan za okolinu. „Ne vjerujem da on predstavlja trajnu štetu društvu“, napisao je Kutcher.

U njihovom videu, u kojemu komentiraju kritike medija i javnosti, koji je u subotu podijeljen na Instagram profilu glumca, Kutcher je rekao da ih je Mastersonova obitelj zamolila da napišu pisma koja opisuju „osobu koju poznajemo 25 godina kako bi sudac to mogao uzeti u obzir u potpunosti tijekom donošenja odluke“.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ashton Kutcher (@aplusk)

Kutcher je rekao da namjera pisama nije bila „potkopati svjedočenje žrtava ili ih na bilo koji način ponovno traumatizirati. Nikada to ne bismo htjeli učiniti. I žao nam je ako se to dogodilo.“

„Podržavamo žrtve, to smo činili povijesno kroz naš rad i nastavit ćemo to činiti u budućnosti. ”, rekla je Kunis u videu.

Objavu se ne može komentirati jer je glumac uklonio mogućnost komentiranja, što je nagnalo mnoge kritičare da svoja mišljenja podijele u komentarima drugih videa na Ashtonovom profilu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ashton Kutcher (@aplusk)

„Nisam fan kulture otkazivanja, ali za vas bi učinio iznimku“, napisao je jedan komentator.

Dok su drugi iskazali nezadovoljstvo njihovim postupcima i zabranom komentiranja ispod videa u kojemu se glumački par osvrće na situaciju.