Atmosfera za pamćenje

Poznati pjevač iznenadio nogometaše u kampu! Odmah se vidjelo tko je najveći fan, a komentari su urnebesni

Pjevač Ed Sheeran na nastupu u kampu Engleske reprezentacije u Njemačkoj
Pjevač Ed Sheeran na nastupu u kampu Engleske reprezentacije u Njemačkoj Foto: GRMDAILY/Platforma X
Sve po zaslugama

Vidjeti poznate i slavne osobe kako bodre svoju reprezentaciju približuje ih ostatku običnog svijeta. Kroz sport se možemo poistovjetiti sa svjetskim zvijezdama, a poznati glazbenik Ed Sheeran veliki je obožavatelj nogometa.

Tako su njegovi pratitelji mogli vidjeti kako je uživao u utakmicama Engleske, a igrače je počastio i privatnim nastupom u kampu. Naravno da vam opus ljubavnih pjesama Eda Sheerana padne na pamet kad razmišljate o pjesmi za prvi ples na vjenčanju, no rijetko tko bi se odlučio za njegovu pjesmu kao onu koja podiže atmosferu.

Upravo to se i dogodilo, a u nastupu je uživao jedino nogometaš Jude Bellingham, koji je snimio izvedbu, dok su ostali mirno sjedili i gledali pop-zvijezdu kako na gitari izvodi svoju pjesmu ''A Team''. To je jedna od njegovih emotivnijih pjesama sa zanimljivom problematikom, no očito nije bila po volji nogometaša Engleske.

Komentari ispod objave najbolje su opisali cijelu situaciju, a bilo je i šala na račun izbornika Garetha Southgatea. Na društvenim mrežama ljudi su ismijavali tu naizgled dosadnu atmosferu.

Komentari poput: ''Nisu li dovoljno toga prošli dosad?'', "Gareth Southgate jedina je osoba na svijetu koja misli da će motivirati igrače glazbom Eda Sheerana", "Dosad smo mi patili, sada patite vi", "Pretjerali ste, nisu bili toliko loši da ih mučite".