Vrijeme leti

Poznati reper udao kćer kojoj je posvetio popularne pjesme! Sigurno se osjećate staro

Reper Eminem i njegova kćer Hailie Jade na vjenčanju
Reper Eminem i njegova kćer Hailie Jade na vjenčanju Foto: eminem.pro/Instagram
Eminem u svom stilu proslavio vjenčanje kćeri Hailie

Ranih 2000.-ih Eminem je bio glavna faca. Globalnu je slavu stekao svojim kontroverznim, ali legendarnim izvedbama, a njegova poblajhana plava kosa i četiri broja prevelika odjeća bili su vrhunac stila tog doba.

 

Neke njegove izvedbe ipak su nešto osobnije i emotivnije, a one su najčešće bile posvećene upravo Hailie Jade koja se udala prošlog vikenda. Eminem je službeno postao punac, a njegova kći se udala za dugogodišnjeg partnera Evana McClintocka. Svadba je održana u Battle Creeku, u Michiganu, točnije na imanju Greencrest Manor.

 

Na slikama koje je podijelio profil eminem.pro, reper je na vjenčanju nosio sunčane naočale i crni smoking koji je upotpunjavao odjeću koju nose djeveruše i kumovi.Jade se nadovezala dan nakon vjenčanja s nekoliko iskrenih riječi, "Nismo mogli poželjeti bolju, ljepšu proslavu ovog vikenda. Toliko je sretnih suza proliveno, bilo je smijeha i osmjeha i osjetilo se toliko ljubavi. Evan i ja smo tako zahvalni za sve obitelj i prijatelji koji su otputovali kako bi nas podržali i bili dio ovog novog poglavlja naših života kao muža i žene.".

Dirljivim riječima zahvalila se pozvanicima, a za uzvrat je dobila čestitke i pohvale na sjajan izgled i fotografije. Zalutao je i poneki komentar kako su listali slike da vide gdje je Eminem, ali to ćemo zanemariti.