Mix

Poznati reperi udružili se u novom spotu! Pogledajte vizuale za pjesmu „BACKR00MS“ Playboi Cartija i Travisa Scotta

reperi travis scott i playboi carti jedan pored drugoga
reperi travis scott i playboi carti jedan pored drugoga Foto: Screenshot/OvidiuHrubaru/youtubescreenshot/playboicarti
Playboi Carti i Travis Scott započinju 2024. godinu novom glazbom i to videom za pjesmu „BACKR00MS“ kojeg možete pogledati u nastavku.

Oba repera su se u ponedjeljak obratila svojim društvenim medijskim računima kako bi najavili novu pjesmu kratkim videom britanskog umjetnika Blackhaine koji viče: „Nova glazba, Carti, Travis Scott, izbacuju danas.“.

Reperi su ranije surađivali na pjesmama „Green & Purple“ iz 2017., „Love Hurts“ iz 2018., i najnovije „FE!N”“s albuma „Utopia“ Travisa Scotta.

Scott je, bez Cartija, izveo „FE!N“ tijekom svoje turneje „Circus Maximus“ u Tulsi, Oklahoma, čak deset puta, a navodno će taj trend i nastaviti na drugim nastupima na turneji, uključujući i njegove nastupe u New Yorku u Madison Square Gardenu i Barclays Centru u Brooklynu.

“Man, I have the best fans in the world and I go off the energy they give me, and they were wild that night, and so I just got even wilder,” („Čovječe, imam najbolje fanove na svijetu i izlazim na energiju koju mi daju, a oni su bili divlji te noći, pa sam se samo još više raspalio“) rekao je Scott u nedavnoj epizodi „The Tonight Showa sa Jimmyjem Fallonom“.

Podsjećamo kako je Travis Scott 2017. srušio Guinnessov svjetski rekord za najviše uzastopnih izvođenja pjesme tijekom koncerta, nakon što je izveo hit „Goosebumps“ 15 puta zaredom.