Mix

Poznati voditelj mjesecima brojao kalorije i izgubio 20 kilograma. Sve je vratio za par tjedana

eric andre 2
eric andre 2 Foto: Youtube Screenshot
Jeste li ikad gledali Eric Andre Show? Bizaran talk show koji bi mogao parirati legendarnoj Noćnoj mori. Ova kompilacija će vam reći sve što trebate znati o njemu.

U našim medijima se češće razvlači po medijima zbog svojih veza — s Rosario Dawson, Emily Ratajkowski, ali nije zaslužio da ga samo po tomu znamo. Za petu sezonu talk showa se namjerno udebljao 20 kilograma. Pretjerivao je s pizzom, sendvičima s maslacem od kikirikija i džemom te se utapao u pina coladama. Prije šeste sezone je odlučio kako će svu dobivenu težinu skinuti. I uspio je.

Popričao je s GQ-om o svom načinu prehrane i treningu.

Šest mjeseci mu je trebalo da skine 20 kilograma te da dođe do devet posto tjelesne masti. Jeo je puno mesa — piletine, ribe, puretine, a tu su bile i „tone voća i povrća”.

Alkoholu nije ni primirisao u tih šest mjeseci i to mu je možda i najteže palo.

Priznao je da je brojao kalorije uz pomoć aplikacije Noom.

„Ako ćete izvući samo jednu stvar iz svih ovih sranja koje govorim, to je ‘kalorije unutra, kalorije van’. (…) To je kao matematika koje se pridržavaš i znaš točno koliki ti je kalorijski budžet za svaki dan.”

San mu je bilo najteže dovesti u red jer pati od nesanice i voli kofein, ali je istaknuo važnost sna.

„Jedan od mojih trenera je rekao kako bi radije da spavam osam sati nego da spavam pet sati i dođem u teretanu. Važnije je spavati nego vježbati.”

Nakon što je ostvario zacrtani cilj i snimio šestu sezonu serije, pojeo je cijelu pizzu nakon čega je otišao u Portugal gdje je popio svoju težinu u vinu. U tri tjedna je potpuno poništio šest mjeseci rada, truda i treninga.

Ako želite pročitati cijeli intervju u kojem ima stvarno dobrih savjeta od opuštenog lika, posjetite GQ.