Mix

PRIKLADNO ZA CIJENE STRUJE Bežične slušalice koje nikad nećeš morati puniti

Urbanista phoenix naslovna
Urbanista phoenix naslovna Foto: Urbanista / Canva
Cijene energenata se neprestano mijenjaju, a gle čuda – nikad prema dolje. Možda je ovo pravo vrijeme da uložiš u bežične slušalice koje se pune Sunčevom energijom.

Okej, znamo da pretjerujemo, bežične slušalice ne troše previše struje, ali je ponekad problem sjetiti se da ih trebaš napuniti. S Urbanista Phoenix TWS bluetooth bežičnim slušalicama to neće nikad biti problem. Kućište ovih malenih slušalica dolazi opremljeno sa malenim solarnim panelom kako ih nikad više ne bi morali staviti na punjenje. Jer – pune se čitavo vrijeme. Čak i u unutrašnjosti – samo ih se moraš sjetiti izvaditi iz torbe ili džepa kako bi upijale to fino i slatko svjetlo.

Već smo ranije spominjali Urbanista bežične slušalice, ali su u pitanju bile one velike naglavne, ovaj put su i TWS slušalice dobile solarni tretman.

Kućište je nešto veće od konkurencije, ali i dalje stane u džep traperica.

Jedan sat izloženosti svjetlosti znači jedan sat slušanja glazbe. Nije loše, samo ih nemoj skrivati od svjetla. Naravno, ako je baš panika, možeš ih napuniti i USB-C kablom i posisati malo struje.

Urbanista Phoenix jamče osam sati slušanja glazbe u komadu – iako to ovisi o brojnim faktorima, ali isto tako želimo napomenuti da nikad ne biste trebali provesti neisprekidanih osam sati sa slušalicama u ušima. Slušalice nude i multipoint konekciju – što znači da ih možeš spojiti na više uređaja u isto vrijeme. To je predivno u uredskim okruženjima kada ih možeš spojiti na računalo i mobitel pa ne moraš šaltati uređaje između konzumacije sadržaja i poziva.

Cijena će im biti 149 eura, čekamo stručne recenzije da provjerimo kakva je kvaliteta zvuka i je li cijena opravdana, ali su nam na popisu. Zamisli da ove slušalice traju zauvijek. Ne bi li to bilo predivno?