Mladost ludost

Prisjetili se scena sa svojih norijada, a ovo su najluđe priče! Reddit gori od uspomena

Pitanje o norijadi na Redditu i emojiji
Pitanje o norijadi na Redditu i emojiji Foto: Reddit
Sjećate li se svoje norijade i u kakvom je sjećanju ostala

Reddit je platforma na kojoj se često javljaju rasprave o raznim temama, a jedna od aktualnih je ona o norijadi. Ovako je to bilo u Zagrebu:

\\folder\vezani_članak Zagrebački maturanti okupljaju se na Trgu bana Jelačića odakle će krenuti prema Bundeku Svugdje se slavi VELIKA GALERIJA Vesela atmosfera diljem zemlje: Pogledajte kako maturanti slave svoj dan

Dok se većina maturanata zabavlja i luduje svojim gradovima, mnogi od nas prisjećaju se nekih jednostavnijih vremena kada je cijeli život bio pred nama.
Neki se nerado prisjećaju svojih srednjoškolskih dana, dok drugi žale za najboljim godinama svog života.

Bilo kako bilo, norijada je jedno odlično iskustvo, a na njoj se zna svašta dogoditi. Na Redditovom profilu Askcroatia osvanulo je pitanje ''Koja su vaša iskustva sa norijade?''.

Dodatno je prošireno na ''Sutra je norijada, pa me zanima kakve su bile vaše norijade, imate li neki wild story ili je to sve jako basic?''
Naravno da se u komentarima našlo događaja koji u potpunosti opisuju ludost i energiju norijade, a ovo su neki od najzanimljivijih odgovora.

 

Koja su vaša iskustva sa norijade?
byu/MashaQueen3 inaskcroatia



Uglavnom ljudi vuku pozitivna sjećanja, a dokazali su kako mladost i ludost idu zajedno.

''Ne može se to opisati. Rijetko kad ćeš više imati priliku tako se majmunirati u centru grada. Neki idu više puta za redom, provuku se kao da su maturanti, ali nije više to to. Samo jednom imaš tu ekipu s kojom si proveo 4 godine i to 4 godine u kojima si se realno najviše fizički i mentalno razvio. To samo po sebi daje još jednu dodatnu dimenziju.'' mudro je sročio jedan korisnik.

''Bilo je***o, super atmosfera . Vozali se u kolicima iz Kauflanda i ispadali iz njih, špricali se vodenim pištoljima i tako. 3 dana prije smo se zagrijavali ,a onda sam na samoj norijadi pretjerao, nisam znao di sam haha. Pala jaka kišurina pa sam se razbudio i onda smo se sakrili kod zgrada i tamo pili i zajebavali se do 3 ujutro.'' Opisao je jedan korisnik svoju norijadu.

Da na norijadi zna biti i preludo podjelo je jedan korisnik koji se požalio na ozljedu ''Uganuo glezanj...iducih 6 mj krckalo kad bi stao na nogu''.

Koliko su maturanti nesvjesni situacije i uživaju u svom danu ispričao je jedan korisnik koji je podijelio po nama dobitnu priču s norijade. ''Predobar provod, pili od ranog jutra kod škole pa smo išli do bana Jelačića iz VG u busu koji je bio prekrcat nama maturantima, došli na trg za****vali se u mandusevcu i kad je krenula povorka do Bundeka sam skužio da je u povorci s nama i to doslovno pored mene neki prdonja stari, kako sam bio prepijan nisam skužio ni tko je ni šta je.''.

Kako možete i pretpostaviti nekoliko dana kasnije sve je sjelo na svoje mjesto kad je kako objašnjava korisnik ''Došle slike par dana kasnije na portalima i svi su mi slali slike "daj se pogle kak si pijan pored Bandića". Vise nemrem nać nigdje tu sliku pa ako netko slučajno ju iskopa bio bih zahvalan. Norijada u Zagrebu 2016.''.

Ovo su samo neke od priča s norijade, a svatko se prisjeća svoje i kako su je proveli. Neki su je proveli burnije nego drugi, a neki su se pohvalili kako na nju nisu ni otišli te kako tu odluku nisu požalili.
Bilo kako bilo, treba se zabaviti i proslaviti završetak srednje škole jer uz život i obaveze koje nas čekaju nakon nje, teško će to biti nadoknaditi.

\\folder\vezani_članak Transparent u Zagrebu Što kažete? Maturanti poslali jasnu poruku, transparent odmah postao hit

\\folder\vezani_članak Policajac se potpisuje maturantu na ruku Ludilo na ulicama FOTO Pogledajte kako je policajac ispunio posebnu želju jednom maturantu