Mix

Proljetna rasprodaja na Steamu — nakrcajte se jeftinim igrama za ostatak godine

Indian
Indian
Ako imate imalo pristojan PC, sada je pravo vrijeme za kupnju vrhunskih igara. Steam ima „proljetno čišćenje” koje trebate maksimalno iskoristiti. Rasprodaja je počela 16. ožujka i traje sve do četvrtka, 23. ožujka.

Hrpa naslova je na popustu, franšize brutalno snižene: Witcher, EA Sports, Far Cry, Monster Hunter, Need For Speed, Borderlands, Assassin’s Creed, Civilization, Fallout, ma sve… Izdvojili smo neke igre koje biste mogli zaigrati.

Stray

Simpatična i kratka igra u kojoj igrate kao mačka lutalica s ruksakom na leđima. Prošle godine je bila na većini popisa najboljih igara, a sada ju i sami možete zaigrati za 22,39 eura. Najmanje snižena igra na ovom popisu, za samo 20 posto, ali je relativno nova pa je to razumljivo.

Kupi Stray OVDJE

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Legendarna igra ponovno rođena, u novom ruhu i grafički i što se gameplayja tiče. Skupa je po normalnoj cijeni od 80 eura, skupa je i snižena po cijeni od 45,59 eura, ali sve recenzije kažu da se isplati.

Kupi FFVIIRI OVDJE

Cities: Skylines

Dugo nismo imali dobru igru za izgradnju gradova i onda se pojavio Cities: Skylines. Igra je izašla 2015. godine i znamo ljude koji ju još uvijek igraju.

Čekamo dvojku, a dotad možete provjeriti zašto ljudi vole ovu igru s obzirom da je snižena za čak 70 posto i stoji svega 8.99 dolara.

Kupi Cities: Skylines OVDJE

Disco Elysium

Oko ove igre se itekako lomimo. Ovo je jedna od omiljenijih igara posljednjih nekoliko godina, spoj noir-detektivskog žanra i RPG-a, vrhunski napisana i toliko omiljena da ju najčešće klišeizirano opisujemo kao „iskustvo”. E sad… Iako je samo 9.99 dolara, poznate su priče o izrabljivačkim praksama studija iza ove igre pa smo čak i na samom Steamu među komentarima pronašli kako izrabljivačima ne treba davati dolare, čak ni na sniženju. Ako ste ikad imali moralno zeleno svjetlo za piratstvo, imate ga sad.

Kupi Disco Elysium OVDJE

Star Wars: The Skywalker Saga

Indian star wars lego Foto: Steam

Ako pak želite proći cijelu priču iz franšize Star Warsa, samo u „koži” Legića, ova igra je idealna i poprilično velika, a snižena je za 60 posto i sada joj cijena iznosi 19,99 eura

Kupi LEGO STAR WARS-e OVDJE

Red Dead Redemption II

Više od 250 savršenih ocjena, osvojila više od 175 nagrada za igru godinu. Što vam više treba?

Rockstar razvalio.

O ovoj igri se priča kao o jednoj od najboljih igara svih vremena, a cijena joj je pala na 19,79 eura. Ako želite harati Divljim zapadom, sada vam je najbolja prilika.

Kupi RDD2 OVDJE

Hades

O Hadesu smo pisali već i oduševljeni smo igrom i još uvijek ju igramo, čak i šest mjeseci nakon kupnje. Sada je snižena za 50 posto i može biti vaša za 12 i nešto sitno eura. Vi ste sin grčkog boga Hada i želite se izvući iz podzemlja, a putem ćete sresti i bogove i beštije antičke Grčke od kojih vam neki žele pomoći, a neki vas žele uništiti. Intenzivno iskustvo s puno umiranja, ali izvedeno na predivan način.

Kupi Hades OVDJE

NBA 2K23

Nba Livea nema već godinama, propao, mogao se sakriti pred NBA 2k franšizom. Jedina košarka koja išta vrijedi je upravo 2K pa ako želite košarku na PC-ju, uz gamepad ili ne — sniženje je brutalno. 14,99 eura za cijelu igru. Napominjemo kako se ovo isplati samo ako u posljednje četiri godine niste imali i igrali 2K. I dalje… Jedina košarka na PC-ju. Uzmete Jokića i razbacate ih sve.

P.S. Mikrotransakcije su sranje, ali mi ionako peglamo MyCareer pa nas to ne smeta toliko.
P.P.S. Ako imate PS5, NBA 2k23 je tamo puno bolji.

Kupi NBA 2k23 OVDJE