Snoop De Ville

Pronašao Snoop Doggov zaboravljeni automobil! Planira ga restaurirati i pokazati legendarnom glazbeniku

Cadillac u garaži na restauraciji
Cadillac u garaži na restauraciji Foto: Hardupgarage/Youtube
Auto koji je trajno povezan s pop-kulturom

Možda ste nekada pronašli novac, nakit, ključeve, mobitel ili neku drugu stvar, no nabasati na auto koji je povezan s legendarnim glazbenikom prava je rijetkost.

Takva se scena dogodila Samu, koji je vlasnik YouTube kanala Hard Up Garage. Kaže kako je kroz odrastanje sluša raznu glazbu, a spomenu je da su mu drage bile Spice Girls i Taylor Swift, ali Snoop Dog je oduvijek imao posebno mjesto u njegovom srcu.

 

Otkrio je kako je obožavatelj od djetinjstva, iako mu nije bilo dopušteno slušati eksplicitne stihove rap pjesama, a Snoopovi su stihovi i više nego neprimjerni.

Sam je također bio fasciniran automobilima koji su se pojavljivali u glazbenim spotovima Snoop Dogga. Bili su to lowrideri, automobili koji su prepoznatljivi po šarenom dizajnu, prelakirani sjajnim lakom, a mogu kontrolirati svoj ovjes. Tako auti mogu poskakivali u ritmu omiljene pjesme, a Snoop ih je često koristio u svojim spotovima i nastupima.

Sam je pronašao jedan od tih automobila kako trune napušten u polju, a želio ga je spasiti prije nego što ga vremenski uvjeti potpune unište i usude na prešanje.

Auto je bio uništen zbog stajanja i vremenskih uvjeta, ali Sam je odlučio istražiti povijest automobila i restaurirati ga.

 

Sam je dobio komentar na svoj video od nekoga tko je rekao da nema šanse da je to Snoopov auto. Čovjek je rekao da je s njim bio na turneji 20 godina i da nikada u životu nije vidio taj auto. Sam je mislio da ga ili pokušava naljutiti ili je njegova priča istinita.

Srećom, tri tjedna kasnije, dobio je još jedan komentar. Rečeno mu je da je Snoop vidio video o izgubljenom-nađenom Cadillacu i oči su mu zasjale. Odmah ga je prepoznao. Auto je bio na njegovoj turneji Up in Smoke 2000. i na otvaranju dodjele MTV Music Awards 2007.

Snoop će ovo ljeto prenositi Olimpijske igre u Parizu. Sam se nada u kolovozu odvesti Cadillac u Pariz i pokazati ga Snoopu osobno. Sam ga je očistio, popravio sve mehaničke kvarove i stavio nove zvučnike. Također planira prelakirati karoseriju i popraviti unutrašnjost.