Mix

“Proslavio“ se dokumentarcem na Netflixu, a sad naplaćuje dolazak u klub

Simon Leviev u privatnom avionu
Simon Leviev u privatnom avionu Foto: Instagram screenshot
Biti Simon Leviev skupa je navika, to barem može posvjedočiti nekoliko djevojaka od kojih je ovaj prevarant izvukao novac, no čini se kako je to iza njega. Sada se redaju noćni klubovi koji će mu dati do 20 tisuća dolara samo da se pojavi u njihovom klubu.

Leviev je ozloglašeni prevarant iz Netflixovog dokumentarca Tinder Swindler, a klubovi ga žele angažirati za promocije iako je postao poznat čak i iz negativnih razloga.

Za svoje pojavljivanje u klubu, prevarant sa Tindera traži isplatu od 20 tisuća dolara, plus nekoliko boca za njegovim stolom, ali to nije sve. Također traži privatni zrakoplov, apartman u hotelu s 5 zvjezdica, crni SUV i 2 zaštitara s punim radnim vremenom. Iz njegovih zahtjeva možete zaključiti kako je riječ o vrlo „skromnoj“ osobi.

Da pojednostavimo, želi isti način života koji je glumio da živi dok je varao svoje žrtve i od njih iskamčio milijune dolara.

Nedavno je otvorio i račun na Cameu gdje je naplaćujući 200 dolara po videu navodno zaradio 30 tisuća dolara u samo 3 dana. Ali… Kada je ovaj lik u pitanju, ne treba mu previše vjerovati.