Mix

Pukla ljubav zbog teških optužbi: Seth Rogen i James Franco više nikad neće raditi zajedno

Festival svjetla u Sarajevu - 4
Festival svjetla u Sarajevu - 4 Foto: Boris Trogrančić
Ne bismo znali navesti veći bromance u Hollywoodu od onog između Jamesa Franca i Setha Rogena. Dali su nam brdo glupih filmova na koje smo se mogli smijati ili zgražavati, čak su filmom Interview skoro i izazvali rat između SAD-a i Sjeverne Koreje. To samo pravi prijatelji mogu.

Seth Rogen je izjavio kako više neće raditi s Francom zbog optužbi za seksualno nedolično ponašanje u koje je Franco upetljan već neko vrijeme. Charlyne Yi je čak optužila i Rogena da je omogućio Francove postupke na setu The Disaster Artista, a Rogen se u intervjuu za The Sunday Times dotaknuo i toga.

“Prezirem zlostavljanje i nikad ne bih sakrivao ili prikrivao radnje nekog tko je počinitelj ili stavio nekoga u takvu situaciju svjesno.”

Pitali su Rogena jesu li njegove suradnje s Francom zbog tog stale na što je odgovorio kako to nije nikakva slučajnost.

“Ne znam mogu li definirati naš odnos sada, ali brojne stvari u našem odnosu i dinamici su se promijenile.”

Franca je 2018. godine pogodilo čak pet optužbi za seksualno nedolično ponašanje. Ove godine se uspio nagoditi s dvije žene koje su bile polaznice njegove glumačke škole Studio 4. Od optužbi, Franca viđamo sve rjeđe. Vidjeli smo ga tek u HBO-ovoj seriji The Deuce i filmovima Polar Squad i Kill the Czar.