Kakav obrat!

Razbijao prozore i uništavao vozila, a onda je iz vedra neba stigla odmazda koju nije očekivao

Vandal
Vandal Foto: Reddit/Screenshot
Razbijao je prozore po susjedstvu, a dolijalo mu je kad je jedan susjed uzeo pravdu u svoje ruke.

Društvenim mrežama kruži snimka iz mjesta Moline u saveznoj državi Illinois (SAD) na kojoj je zabilježen pomahnitali muškarac koji je bacao kamenje po vozilima i stambenim objektima prije nego što ga je zaustavio muškarac u vozilu za golf.

Pomahnitali muškarac svoj je pohod počeo ispred zgrade lokalnog sindikata električara, gdje je kamenjem razbio nekoliko prozora, a onda nastavio razbijati prozore automobila i stambenih objekata u susjedstvu.

\\folder\vezani_članak Obračun u trgovini Čemu to? Sumanuta makljaža: Majka predala dijete kako bi se uključila u tučnjavu, šokantna snimka obišla svijet

\\folder\vezani_članak Obračun u učionici Što kažete? Incident koji neće nikad zaboraviti: Potukli se usred školskog sata pred nastavnicom, a onda je uslijedio šok

Stanovnici su pozvali policiju i sa sigurne udaljenosti promatrali njegov pohod, no sve se preokrenulo u trenutku kad ga je pregazio muškarac u vozilu za golf, ispod kojeg je počinitelj ostao ležati dok nije stigla policija.

Njegovi motivi zasad nisu poznati, no zna se da je prouzročio materijalnu štetu veću od 5000 dolara. Snimku na kojoj je zabilježen trenutak u kojem je vozilo za golf okončalo njegov pohod možete pogledati u nastavku.

 

Direct hit
by u/CardiologistMobile54 in AbruptChaos