Kiseli osmijeh

Reakcija poznate pjevačice sve govori! Snimka je postala hit, a za pjesmu baš i ne znamo

Dua Lipa i Liam C na festivalu u Glastonburyju
Dua Lipa i Liam C na festivalu u Glastonburyju Foto: liamcmusic_/Instagram
Plus za hrabrost

Obožavatelji Dua Lipe pohrlili su u obranu pjevačice nakon što ju je posjetitelj poznatog festivala u Glastonburyju zaustavio s ciljem da joj otpjeva i odsvira svoju autorsku pjesmu. Kako je pjesma kamilica najbolje govori njezina reakcija, a obožavatelji su joj u komentarima brzo priskočili u pomoć.

Nakon što je prvi put nastupila na britanskom festivalu Glastonbury, nije bilo odmora za Dua Lipu koja je sišla s pozornice kako bi pokušala uživati u ostatku festivala samo da bi ju zaustavio obožavatelj koji ju je zamolio da posluša jednu od njegovih pjesma, čak je ponio i ukulele da bi joj pružao pravu atmosferu.


Ovaj potez mladog glazbenika nije toliko sulud, a zaslužio je barem pohvalu za hrabrost i trud. Jasno je da Dua Lipa može prepoznati hit, pošto stoji iza mnogo popularnih pjesama, ali možda je njezina reakcija natuknula kako je možda pametnije da se mladić vrati u studio i poradi na svom opusu.

Mladi glazbenik iza imena Liam C podijelio je na svom Instagramu isječak trenutka u kojem je prišao pjevačici, ispričavajući se što joj smeta, prije nego što je pohvalio njen dokumentarac o Camdenu, objašnjavajući da i sam dolazi od tamo. Naravno da je sve to bila uvertira kako bi je zamoli da posluša jednu od njegovih pjesama kako bi vidio njezinu reakciju.

 


U isječku, Liam C zatim počinje svirati i pjevati dok Dua Lipa graciozno njiše glavom u pozadini, smiješeći se, prije nego što krene svojim putem. Pristojno mu je odgovorila kako joj se sviđa, ali nije dugo prošlo prije nego što su gledatelji naglasili neugodnost cijele situacije.

Mnogi su pisali kako njezin pogled govori sve, a njezini su je obožavatelji počeli braniti kako je to normalna reakcija kada vam stranac počne pjevati i svirati.

Drugi su pohvalili njezinu pristojnost i to što ga je saslušala jer većina velikih zvijezdi ne bi jednako postupila. Svijet showbizza je okrutan, a uspijevaju oni najhrabriji, tako da je mladić sigurno na dobrom putu.