Mix

Redatelji Endgamea će režirati drugu najskuplju seriju svih vremena. Nije najskuplja namjerno!

Russo brothers pare
Russo brothers pare Foto: Youtube Screenshot / FreePNG
Braća Russo su režirala četiri filma smještena u MCU, podigli su kvalitetu MCU-a, srušili brojne rekorde na kino-blagajnama. Nakon toga se nisu baš proslavili projektima, ali im se još uvijek itekako vjeruje. Iako vole trošiti novac. Na ispodprosječne projekte. Svatko tko je gledao Netflixov The Gray Man, zna o čemu pričamo.

Još uvijek se čeka na njihov novi projekt za Amazon Prime koji će biti druga najskuplja serija svih vremena. Ne namjerno.

Projekt imena “Citadel” je imao budžet od 235 milijuna dolara, ali se čini kako će Amazon poslati još novca kako bi se projekt zgotovio.

U pitanju je špijunski triler koji je trebao lansirati niz spin-offova, ali se situacija zakomplicirala. Troškovi su se nagomilali zbog COVID-a, ali i poreza zbog snimanja u Londonu, bilo je i kreativnog neslaganja pa je gotovo pola kreativnog tima napustilo projekt.

Ono što znamo o projektu je da je u pitanju udruživanje snaga kao što je bilo i u Avengersima, samo što su ovdje u pitanju špijuni. Tim bi vodili Richard Madden i Priyanka Chopra Jones – što donekle obećava. Moooožda nam malo smeta što svi žele postavljati nove isprepletene svemire na noge – umjesto da snime JEDAN DOBAR FILM. Ili seriju.