Mix

Rock legenda Lenny Kravitz zbog korone otkazao turneju, živi na plaži i izgleda bolje nego ikad

Lenny Kravitz/Instagram
Lenny Kravitz/Instagram Instagram screenshot
\\folder\galerija Galerija Lenny Kravitz/Instagram Lenny Kravitz/Instagram Foto: Instagram screenshot Lenny Kravitz/Instagram Lenny Kravitz/Instagram Foto: Instagram screenshot Lenny Kravitz/Instagram Lenny Kravitz/Instagram Foto: Instagram screenshot +4 Lenny Kravitz/Instagram Galerija
Slavna rock ‘n’ roll legenda, Lenny Kravitz, ima svoj đir. Za Men’s Health otkrio je kako izgleda njegov život na Bahamima. Lenny je ispričao da je njegova „avantura“ započela kada i pandemija. Zbog korona virusa odlučio je otići iz Pariza na Bahame gdje je jedno vrijeme spavao na plaži, nakon toga je pronašao jednosobni smještaj i posvojio dva psa s ceste. Nabavio je prikolicu/kamper i tako je počela njegova nova životna avantura.
Izvor: Instagram/Lenny Kravitz

Na Bahamima živi već neko vrijeme, uzgaja voće i povrće, trenira u svom „džungla gymu“, objavljuje fotke na svom Instagramu i živi minimalistički. Kondiciju održava trčanjem kroz šumu, vježbajući ispod kokosovog drveta, plivajući… Hrani se samo organskom hranom, onom što uzgoji ili kupi na tržnici. Možete li to zamisliti? Lik se stvarno vratio na početke početaka.

Njegova bivša žena, Lisa Bonet, sadašnja je žena Jasona Momoe, Kravitz kaže kako je i dalje jako blizak s Lisom, ali čak i više s njezinim mužem Aquamanom. „Jason i ja? Čovječe, čim smo se upoznali rekao sam, je*ote volim ovog lika!“ – otkrio je Lenny.

Minimalizam, život u skladu s prirodom, slušanje instinkta, neovisnost o materijalizmu i poriv za slobodom ključ su dobrog i skladnom života ove rock legende. Okružio je svijet nekoliko puta, uživao je u bogatstvu i raskoši, prošao je sve ono o čemu ste možda ikada sanjali – i na kraju se vratio putu kojim hoda svaki prosječni čovjek zadovoljan malim stvarima. Što reći? Svaka čast legendo!