Jedva je dočekao

Samo da se slikati ispred kamera: Gradonačelnik svečano otvorio klupu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istina, na toj klupi ljudi neće moći puniti samo vlastite, već i baterije na mobitelima, prijenosnim računalima, tabletima...

Točno je godinu dana do početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, uljepšavaju se gradovi domaćini i pripadajuće sportske infrastrakture, pa se tako i gradonačelnik Sočija Anatolij Pahomov odlučio pohvaliti da ne sjedi skrštenih ruku.

Doduše, prilika koju je izabrao da stane ispred kamera i održi svečani govor izazvala je podsmijeh, što i ne čudi previše jer je takav željan svjetla pozornice otvorio - klupu!

Istina, nije presjekao crvenu vrpcu ispred bilo kakve klupe već moderne, opremljene s četiri USB ulaza, na kojoj će žitelji Sočija i gosti njihovog grada moći odmoriti uz priliku da napune mobitele, prijenosna računala, tablete... 

Bilo kako bilo, unatoč negativnim kritikama, Pahomov nije uspio nadmašiti jednog svog kolegu iz Šahtjorska, koji je tamo još sredinom travnja svoje škare ponio zbog otvaranja autobusne postaje, toliko atraktivne da bi je svak ispred svoje kuće poželio.

Prilažemo u nastavku fotografije kao dokaz.