Pao mu brak na oči

Sedamnaest mjeseci je planirala vjenčanje i na njega zakasnila, bijesni mladoženja prekinuo vezu

Nesuđena supruga (FOTO: Profimedia/Ilustracija)
Nesuđena supruga (FOTO: Profimedia/Ilustracija)
Par je u svadbenu svečanost uložio stotinu tisuća kuna, pa slijedom neprilika novac bacio u vjetar.

Nichola Tuohy, majka troje djece iz Hornchurcha u Engleskoj, uspjela je zakasniti na vlastito vjenčanje koje je planirala punih sedamnaest mjeseci, međutim nije to najgori dio priče. Onaj gori otkriva da se mladoženja na nju toliko naljutio da je bijesno izjurio s primanja i okončao vezu.

Darren Ferne i nesuđena supruga su na vjenčanje potrošili stotinu tisuća kuna, a navodno je po zlu krenulo već od jutra odlaskom na šminkanje u tamošnji trgovački centar.

Naime, Nichola se požalila da ju je vizažist potpuno iznevjerio odabirom, zbog čega je odjurila kući umiti se i sama iznova nanijeti šminku.

Po povratku u dom je otkrila da njezini roditelji ipak nemaju namjeru prisustvovati ceremoniji iz protesta što brak nisu blagoslovili, odnosno da su slijedom te odluke riješili ne odvesti djecu do crkve.

Touhy je usred tog meteža za jednu od kćeri zaboravila haljinu, a kao šlag na tortu je stigao poziv jedne od djeveruša koja ju je u posljednji čas obavijestila da otkazuje dolazak zbog bolesnog djeteta.

"Jednom kada sam se pribrala, shvatila sam da je do vjenčanja ostalo svega pola sata. Nije bilo šanse da u tako kratkom razdoblju prevalim tridesetak kilometara, pa je Darren ostao stajati ispred oltara sve dok ga vikar nije zamolio da ode jer se termin našeg vjenčanje počeo preklapati s drugim", ispričala je novinarima Touhy, koja je nesuđenog supruga upoznala u rujnu 2014. godine na internetu.

Pristala se za njega se udati na Valentinovo, već pola godine kasnije, a s prvim pripremama za vjenčanje par je počeo u lipnju 2016. godine. Na svečanost je pozvano osamdesetak gostiju, među njima i njezinih troje djece - Alexander (20), Grace Isabella (8) i Max (7).