Mix

Šire se glasine o novom Spider-Man filmu Sama Raimija i Tobeya Maguirea

Sam Raimi i Tobey Maguire
Sam Raimi i Tobey Maguire Foto: Shutterstock/Featureflash Photo Agency/
Vrlo zanimljiva glasina širi se Hollywoodom i stranim medijima. Ova glasina posebno će oduševite sve obožavatelje Spider-Man franšize.

Navodno, postoji mogućnost da će kultni dvojac Spiderman svijeta, Sam Raimi i Tobey Maguire zajedničkim snagama snimiti, dugo iščekivani, film Spider-Man 4.

Navodne glasine čuo je i Thomas Harden Church koji je, tijekom intervjua za ComicBook, govorio o tome da je načuo glasine o mogućnosti da će Raimi režirati još jedan film o Spider-Manu s Maguireom u glavnoj ulozi Petera Parkera.

@comicbook WE WOULD LIKE TO SEE IT #spiderman #spiderman4 #samraimi #samraimispiderman #comicbook #dailydistraction ♬ original sound – ComicBook.com

“Uvijek je bilo nekakvih…glasina…da će Sam Raimi snimiti još jedan (film o Spider-Manu) s Tobeyjem (Maguireom). Ako se to dogodi, vjerojatno bih se zalagao za to da možda napravim barem kratki cameo,” rekao je Church, koji je utjelovio ulogu Flinta Marka (tj. The Sandmana) u Raimijevom Spider-Manu 3 i najnovijem Marvelovom Spider-Manu.

Sam Raimi, tvorac je filmske trilogije o Spider-Manuu u kojoj je Maguire glumio glavnu ulogu, nedavno je režirao i film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, iz 2022. .

Prošle godine, Raimi je također rekao za ComicBook da bi bio otvoren za režiju četvrtog filma o Spider-Manuu.

„Volim Tobeya. Volim Kirsten Dunst. Mislim da je sve moguće. Nemam baš nikakvu priču ni plan.Ne znam bi li Marvel to sada zanimalo. Ne znam što misle o tome, ali zvuči prekrasno. Čak i da nije film o Spider-Manu, volio bih ponovno raditi s Tobeyjem, u drugoj ulozi.”

Raimi je otvoren ovakvoj suradnji, no što se tiče Maguirea, iako je već reprizirao svoju ulogu Spider-Mana uz Toma Hollanda i Andrewa Garfielda u Marvelovom Spider-Manu, pa se čini da bi bio spreman vratiti se kultnoj ulozi, još uvijek javnosti nije dao potvrdu da bi ga tako nešto zanimalo.

Uz sve to, službeni Twitter profil Sony Pictures odgovorio je obožavatelju koji je pitao o mogućnosti snimanja Spider-Mana 4, rekavši da je „sve moguće“ pa je i to mnogim obožavateljima ove trilogije dalo nadu u povratak ovog dobožavanog dvojca.