Mix

Skejterske tenisice se vraćaju ovog ljeta — bar ako se pita Adidas

adidas skate shoes
adidas skate shoes Foto: Adidas / Canva edit
Adidas neprestano vraća svoje klasike pod svjetla reflektora. Možemo tomu posvjedočiti zadnjih deset godina kada su taktički vraćali Superstar, Stan Smith, Gazelle, a nedavno i Sambe te Forumice. Ne sumnjamo kako će Sambe i ove godine imati super brojke, ali Adidas se odlučio kladiti na dva nova modela. Kad kažemo „nova modela” mislimo na stare modele koji se ponovno vraćaju.

Ovaj put se vraćaju Adimatic i Campus 00s, dinamični duo koji nas itekako podsjeća na prijelaz stoljeća kada smo skejtali samo na Tony Hawk Pro Skateru 3.

„Dad shoes” i „chunky tenisice” su već imale svoj trenutak, a ove skejterske Adidaske su još većih gabarita. Njihovoj popularnosti će svakako pomoći i suradnja s Bad Bunnyjem koji je jedna od najvećih glazbenih zvijezda na svijetu.

TikTok videi koji uključuju Campusice imaju više od 175.9 milijuna pregleda što će reći da Gen Z itekako podupiru tri crte.

@davdhe Antwort auf @🦅 how i lace my Adidas Campus 00‘s (Lace Tutorial) #howto #lacing #tutorial #adidas #campus00s #shoes #sneakers ♬ usagainsttheworldstrandz – 💕.

Ako vas ova vijest veseli, možda ćete htjeti i riješiti ovaj kviz i saznati koliko dobro poznajete devedesete.