Mix

Slavna Leonard kolekcija automobila stavljena na prodaju: Porschei, Ferrariji i – jedan neočekivan komad!

Leonard naslovna
Leonard naslovna Youtube Screenshot
\\folder\galerija Galerija Leonard naslovna Leonard naslovna Foto: Youtube Screenshot Leonard kolekcija automobila 15 Leonard kolekcija automobila 15 Foto: Folder.hr Leonard kolekcija automobila 14 Leonard kolekcija automobila 14 Foto: Folder.hr +10 Leonard kolekcija automobila 12 Galerija
Skupljali smo i mi pile od automobila, ali su to bile Burrago minijature. Ova Leonard kolekcija je nevjerojatna i na prodaju je preko online aukcijske kuće CollectingCars.com.

Većina kolekcije je sastavljena od legendarnih Porschea 911.

Leonard kolekcija stavlja naglasak na Porsche automobile, poglavito na one rijetke. Carrera 3.2 Club Sport koja je prešla manje od 10 tisuća kilometara je highlight cijele kolekcije, bar za naše dječačke snove u kojima smo vrtili utrke iz Need For Speeda Porsche Unleashed.

U kolekciji se nalazi i 911 Carrera 2.7 RS koju je ranije posjedovao Jay Kay iz Jamiroquaija, veliki fan automobila.

Porschei dolaze u svim mogućim bojama, od Ferari žute, Grand Prix bijele pa do boje patlidžana. Ferrariji također sjaje – u ponudi su dva F512 M modela, 430 Scuderia iz 2008. godine i GTC4Lusso iz 2018.

BMW Z8 iz 2000. godine je također na prodaju. Ako ti ni ovo nije zanimljivo, tu je Alvis Sabre tenk. Dostiže brzinu od 80 kilometara na sat i najbrži je tenk na svijetu. Zanimljiv izbor za izlet u grad na brunch.

Pogledaj ovaj video koji predstavlja kolekciju koja se krije u “šupi”.

Pogledaj galeriju i pokušaj ne zaplakati.

Aukcija završava 16. svibnja, još stigneš.