Mix

Slavni reper se rijetko pojavljuje u javnosti! Eminem odveo kćer na utakmicu i navijao za svoj tim

reper eminem na utakmici detroit lionsa s podignutom rukom
reper eminem na utakmici detroit lionsa s podignutom rukom Foto: Instagramscreenshot/@eminem
Eminem, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, viđen je sa svojom kćerkom Hailie Jade na utakmici NFL lige. Obično ga vidimo na nekoj dodjeli nagrada ili nastupu, ali slavni je reper odlučio otići na utakmicu Detroit Lionsa, kluba i njegovog rodnog grada.

Detroit Lions igrali su protiv Carolina Panthers, a na njegovu sreću, Lionsi su pobijedili 42-24. Kamera ga je uhvatila kako, zavaljen u fotelju svoje privatne lože, sjedi pokraj kćeri Hailie Jade. Eminem se dobro zabavljao dok je njegov voljeni tim pobjeđivao, što se moglo vidjeti kroz navijanje i povike tijekom cijele utakmice.

View this post on Instagram

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

Obožavatelji su oduševljeni što 50-godišnjak uživa u slobodnom vremenu s kćeri, što se može vidjeti po komentarima ispod objave.

Nedavno je otkriveno, kako nam prenosi The Sun, da će Eminem prisustvovati vjenčanju Hailie Jade zajedno sa svojom bivšom suprugom Kim Mathers. Oni će prisustvovati vjenčanju svoje kćeri koja se udaje za svog dugogodišnjeg partnera, Evana McClintocka.

View this post on Instagram

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Podsjećamo kako su Kim i Eminem počeli izlaziti kao tinejdžeri, a vjenčali su se 1999. Nisu dugo uživali u bračnoj idile jer je 2000. reper objavio pjesmu ‘Kim’ u kojoj objašnjava koliko je mrzio bivšu suprugu. Nekoliko dana nakon što je Eminem podnio zahtjev za razvod, Kim je pokrenula tužbu za klevetu zbog pjesme i par se službeno razišao 2001.