TRIVIA KOJU ŽELITE ZNATI

Smiješna strana Eurosonga: "Od dijaspore očekujem da se angažira kao da su parlamentarni izbori!"

Nastup Baby Lasagne
Nastup Baby Lasagne Foto: Instagram/Baby Lasagna/Canva
Smiješna strana Eurosonga.

Nakon nastupa Baby Lasagne, cijela je dvorana u isti glas pjevala Rim Tim Tagi Dim, a po završetnu nastupa, internet se doslovno zapalio, donosimo vam smiješnu stranu Eurosonga 2024.

 

 

 

\\folder\vezani_članak Mikrofon na stalku i natpis Glazbeni kviz o Euroviziji Pokažite da ste pravi stručnjak za eurosong Uoči Eurosonga okušajte svoje glazbeno znanje i pokažite da ste pravi obožavatelj

Treba se prisjetiti i kolega Baby Lasagne i onoga što je moglo, a nasreću nije se dogodilo – da na Eurosong pošaljemo neuvjerljive pjevače – mislimo naravno na sve one falševe kojima smo svjedočili na Dori. 

Pobjedom na Dori, Baby Lasagna koji je nastupio kao rezerva, oduševio je nastupom i autentičnošću, a sada nekoliko mjeseci kasnije ludilo Rim Tim Tagi Dima ne prestaje. 

Nema osobe koja nije čula ovogodišnju pjesme, svi su plesali i pjevali stihove koji lako ulaze u uho, zaljubili smo se u čipku i narodne nošnje, a Državni zavod za statistiku čak je uvidom u posljednji popis stanovništva izbrojao koliko je imenjaka Baby Lasagne u Hrvatskoj:

\\folder\vezani_članak Vatrogasna postrojba Zagreb jede lazanje JEDINI LOGIČNI IZBOR Dan D za Hrvatsku i Rim Tim Tagi Dim ludnica: Vatrogasci poslali snažnu poruku