Na čijoj ste strani?

Snimka djelatnika Čistoće podijelila javnost, što kažete na njihovo ponašanje?

Vozilo Čistoće
Vozilo Čistoće Foto: TikTok/Screenshot
Na društvenim mrežama objavljena je snimka koja je podijelila korisnike.

Društvenim mrežama kruži snimka navodno nastala u pet sati ujutro u Zagrebu, a na snimci su zabilježeno vozilo Čistoće koje ne prestaje trubiti. U opisu snimke stoji da je vozač vozila Čistoće trubio pola sata i budio stanare koji su parkirali vozila zbog kojih djelatnici nisu mogli doći do kontejnera.

"Ovo ima samo u Zagrebu. Ovi smetlari bude cijeli kvart u 5 ujutro trubom, i to već pola sata jer ne mogu pristupiti kamionom kontejnerima zbog dva parkirana auta. Što je ovo, ljudi???" piše u tekstu na snimci.

\\folder\vezani_članak Nezgoda kod zubara Sreća u nesreći Zubar joj paralizirao pola lica, a ona je nezgodu pretvorila u urnebes koji je mnoge nasmijao do suza \\folder\vezani_članak Akrobat Što kažete? Izvode akrobacije koje se viđaju u filmovima strave, neki im se dive, drugi ih se boje

No čini se da korisnici društvenih mreža ne dijele mišljenje pa su u komentarima napisali: "Pošteno", "Tako i treba", "Trebali su im smeće istovariti na aute", "Ma imaš pravo. Sram ih bilo. Trebaju čekati da se ova dva magarca probude. Ja bih pozvala pauka pa neka plate kaznu. Naučit će za drugi put."

No, drugi se ne slažu s takvim ponašanjem djelatnika pa su predložili: "Što ne slikaju tablice, napišu kaznu i jednostavno produže dalje?" Snimku koja kruži društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.

 

@fypiris #smetlari #auti #zagreb #odvozsmeca #fyp #f #kaos #smece #page #pageforyou #viral #trending #bilion ♬ original sound - fypiris