Hmm…

Snimka pretjecanje podijelila gledatelje, jeste li na strani zakona ili vozačke kulture?

Riskantno pretjecanje
Riskantno pretjecanje Foto: Facebook/Screenshot
Pogledajte snimku i provjerite čini li vam se ovakvo pretjecanje prihvatljivim.

Na stranici "Prometne zgode i nezgode" objavljena je snimka pretjecanja u prometu koje je podijelilo gledatelje. Automobil sa snimke pretekao je automobil snimatelja, a zatim usporio i kočio ispred njega.

Neki gledatelji tvrde da je pretjecanje bilo opravdano jer je vozač u lijevoj traci vozio jednako sporo kao i vozač u desnoj traci, pa mu je trebalo održati lekciju. No drugi gledatelji primijetili su da se pretjecanje odvija na gradskoj cesti, nešto prije semafora, pa za vožnju u lijevoj traci nije bitna brzina kojom se automobil kreće.

\\folder\vezani_članak Pub kviz Pokaži što znaš Okušaj znanje u kratkom Pub kvizu i pokaži da si opasan igrač \\folder\vezani_članak Tuširanje ujutro ili navečer Ujutro ili navečer? Doktor konačno odgovara na pitanje je li se bolje tuširati ujutro ili navečer

"U gradskom prometu nema pretjecajne trake… vrlo jednostavno za sve polumozgaše i kamikaze koji rade ovo u gradu, prestrojavaju se bez žmigavaca i bez najave i ne gledaju mrtvi kut, pa ugroze one koji se voze u skladu s ograničenjima", stoji u jednom komentaru.

"Ako ideš sporije, voziš u desnoj traci. To je stvar vozačke kulture koju mnogi nemaju", komentira drugi korisnik. Snimku možete pogledati u nastavku pa provjerite jeste li na strani zakona ili na strani vozačke kulture.