Papa Snoop

Snoop Dogg oduševio obožavatelje slikom s unukom! Snoop je ponosni djed šestero unuka

Reper Snoop Dogg naslonjen na auto i kako pozira
Reper Snoop Dogg naslonjen na auto i kako pozira Foto: snoopdogg/Instagram
Snoop Doggu je ovo najdraža uloga

Glazbena legenda i ikona, uvijek osebujni Snoop Dogg, posljednje vrijeme sve manje stvara glazbu, ali nas zato voli počastiti brojnim gostovanjima, reakcijama ili općenito svojom pojavom i osebujnim stilom.

Opće je poznato kako Snoop jedna od glazbenih legendi Zapadne strane SAD-a, a godinama nas je uveseljavao i raznim drugim sadržajem, no posljednji je njegov pothvat raznježio i najtvrđe gangstere. Pozirao je s unukom u krilu, a uskladili su i odjeću.
Slatku je objavu podijelio povodom Dana sjećanja (Memorial Day), a objavu je naslovio s ''Papa Snoop''.Iako milijuni ljudi poznaju Snoop Dogga po njegovim doprinosima glazbenoj industriji (i američkoj kulturi općenito), njegovo najistaknutije postignuće nedvojbeno je ljubav koja postoji između njega i svih šestero njegovih unuka.

 

 

To je 2023. podijelio s časopisom People i rekao: "Ja sam djed šestero unuka, s jednim na putu, a moji unuci su mi sve jer svi dobivaju dio mog srca i različiti su", objasnio je. "Moj djed mi je bio najbolji prijatelj, zato sam i ja prijatelj svojim unucima'' rekao je Snoop.

Postati djed utječe na čovjekovu ulogu na razne načine, a čini se da je legenda svim srcem prihvatila ovu obiteljsku ulogu. U konačnici, tko ne bih želio da mu Snoop Dogg bude djed. Lijepo je vidjeti kako Snoop odmara u krugu obitelji, no ubrzo se mora vratiti na posao.
Planirano je kako će pokrivati Ljetne olimpijske igre 2024. u Parizu kao specijalni voditelj.