Mix

Snoop Dogg otkrio koje ga je životinje strah! OG je rekao „Maknite ga od mene!“

reper snoop dogg na nastupu prilikom koncerta
reper snoop dogg na nastupu prilikom koncerta Foto: MPHPhotos/Shutterstock.com
Snoop Dogg je, u posljednjoj epizodi Double G Newsa, otkrio da se užasava konja.

U epizodi, koja je snimljena 2020., ali nedavno objavljena, Snoop Dogg je jasno dao do znanja da nije obožavatelj konja nakon što je njegova posebna gošća Tiffany Haddish objasnila kako želi biti uzgajivač konja.

„Bojim se konja“, rekao je Snoop Dogg, „Dan danas, Tiff, ne znam zašto ih se jebeno bojim.“ nakon što ga je Haddish upitala govori li istinu, nastavio je u istom tonu „Jako sam ozbiljan! Nikada me niste vidjeli u sceni s konjem. Bio sam u scenama s nojevima, iguanama, svim vrstama sranja. Nikad nisam bio u sceni s konjem. Makni ga od mene. Ne znam zašto.“

Tiffany Haddish rekla je da je Snoop možda, u prošlom životu, pao s konja, a on se našalio: „Mislim da sam ja možda bio Bezglavi Jahač!“. Snoop je također podijelio kako je njegova supruga nekoć imala konja i da se držao podalje od njega „Ne želim ga upoznati, jer se ne zezam s konjima.“.

Nastavio je „Možda bi me jednog dana netko mogao upoznati s mladunčetom konja. Malim magarcem ili nečim sličnim da bih mogao naučiti kako biti s njima“. Ova priča i iskrena ispovijest, naizgled neuništivog, OG-a s Long Beacha, nasmijala je gledatelje diljem svijeta.